Geri

Hüseyin Eroğlu: Samsunspor'u birlikte yücelteceğiz

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Samsunspor'u birlikte yücelteceğiz. Geçen sezon 'şampiyonluk kupası bu kentin olacak' demiştim. Hayal etmedik, hedef edindik ve ulaştık. Bu sezon için de hayallerimiz değil hedeflerimiz var dedi.


13:07:57 | 2023-08-26


Haberi Sesli Dinle

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Pazar günü deplasmanda oynanacak Mondihome Kayserispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Hayatta en kolay şey, hazırı tüketmek. Ben hayattaki her şeyi sistem ve disiplinle çalışarak elde ettim. Futbol oynarken çalıştım, çalışırken üniversitede okudum. Teknik direktör oldum, her gün 16 saat işimin başında yer aldım. Halen aynı şekilde devam ediyorum. Çalışarak kazandığın her şey çok daha değerlidir. Böyle öğrendim ve uyguluyorum" dedi.

GURUR DUYULACAK EKİP OLUŞTURUYORUZ
Transfer konusunda da konuşan Eroğlu, "Bize herkes transfer soruyor. Transfer için dört aydır çalışıyoruz. Transfer yapmayı düşünmekle yapmak arasında oyuncu başına 10-12 milyon TL fark var. Maç kazandığında kasana giren ise sadece 3 milyon TL. Bir transfer maliyetini çıkarmak için 4-5 galibiyet alman gerekiyor. Bu paralar söylemesi kolay ancak kazanması zor paralar. Yüksel Bey ve yönetim kurulumuzun Samsunspor'a olan hassasiyetlerini çok iyi biliyorum. İnanılmaz bir özveriyle maddi-manevi tüm güçleriyle takımımızın başarısı için çabalıyorlar. Transfer de olacak ancak bu bir baskı ve gündem değil, planlama ve proje işi. Hata riskini uygun maliyetlerle en alt seviyeye çekip herkesin gurur duyacağı, uzun soluklu ve hedefe yönelik bir ekibi neredeyse sıfırdan oluşturuyoruz" diye konuştu.

HAYALLERİMİZ DEĞİL, HEDEFLERİMİZ VAR
Teknik patron Eroğlu, "Gerçekten kolay bir iş değil. Bu noktada bizim görevimiz, mevcut kadroyu daha da geliştirerek sonuca ulaşmak. Tek prensibimiz çalışmak, çalışmak, çalışmak. Taraftarımız nasıl üzerine düşeni yapıp burayı bir futbol kenti haline getiriyorsa, bizler de üzerimize düşeni en iyi şekilde ve kolaya kaçmadan yapıyoruz. Samsunspor'u birlikte yücelteceğiz. Geçen sezon 'şampiyonluk kupası bu kentin olacak' demiştim. Hayal etmedik, hedef edindik ve ulaştık. Bu sezon için de hayallerimiz değil hedeflerimiz var. Ve bunlara yine hep birlikte ulaşacağız. İstediğim tek şey biz çalışırken, yönetim kurulumuz transfere odaklanmışken herkesin sabırla beklemesi. Sonuçta yine birlikte sevineceğiz" ifadelerini kullandı.


samsunsporsüper lighüseyin eroğlufutbol