Geri

Hüseyin Dündar'a Çarşambalı tepkisi: Vefasızlık yapma

AK Parti'nin üç dönem belediye başkanlığı ve genel müdürlük görevi verdiği Hüseyin Dündar'ın Çarşamba'da AK Parti'nin karşısına başkan adayı olarak dikilmesi büyük tepki çekti. Çarşamba halkı, "Hüseyin Dündar'ın AK Parti'ye karşı aday olması büyük bir vefasızlık ve hırsın göstergesidir" dedi.

12:36:16 | 2024-03-11


Haberi Sesli Dinle

Çarşamba'da 2004- 2019 yıllarında üç dönem Çarşamba Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Dündar, Rekabet Kurumu Başhukuk Müşavirliğinin yanında, Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Sağlık Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü olarak da görev yaptı. AK Parti'nin kendisini Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak göstermemesine kızan Hüseyin Dündar, kendisine 3 dönem başkanlık ve genel müdürlük veren partisinin adeta karşısına dikildi.

VEFASIZLIK VE HIRSIN GÖSTERGESİ
Bağımsız olarak Çarşamba Belediye Başkan Adayı olan ve AK Parti'ye karşı savaşan Hüseyin Dündar'ın bu tutumu, partililer ve Çarşambalılar tarafından hırs ve vefasızlık olarak yorumlandı. Çarşamba halkı, "Sana üç dönem belediye başkanlığı, genel müdürlük ve hatta noterlik dahi veren bir partiye karşı aday olmak büyük bir vefasızlık ve hırsın göstergesidir. Hizmetlerin için teşekkür ederiz, ancak kimse ömür boyu koltukta kalacak diye bir şey yok. Hüseyin Dündar, kendisini yıllarca üst seviyede tutan partisine vefasızlık yapmamalı ve adaylıktan çekilmelidir. Çünkü zaten kaybedecek. Belediye meclis üyesi olmayan, ekibi olmayan bağımsız bir adaya kimse oy vermez" dedi.


hüseyin dündarçarşambaçarşamba belediyesiak parti