Geri

Her şey insan için

Samsun'da etkili olan kar yağışının ardından teyakkuza geçen kurumlar, özellikle ambulans yollarının açılması için seferber oldu.


12:06:27 | 2022-01-23


Haberi Sesli Dinle

Samsun'da dün başlayan ve gece yarısı etkisini artıran kar yağışı nedeniyle kurumlar adeta teyakkuza geçti. Samsun Valiliği ve AFAD İl Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezimizin koordinasyonunda çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi, İlçe Kaymakamlıkları, İlçe Belediye Başkanlıkları, Emniyet ve Jandarma birimleri, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü ve ilgili kurumlar yoğun mesai yapıyor.

112 İLE KOORDİNELİ ÇALIŞILIYOR
Ayrıca kurumlar, evlerinde rahatsızlanan vatandaşlara en kısa sürede ulaşılabilmesi için de 112 Acil Çağrı Merkezi ile koordineli çalışıyor. Ekipler, özellikle ambulans güzergahının açılması için tüm imkanlarını seferber ediyor.

SAMSUN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA
Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması için AFAD İl Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezimizin koordinasyonunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, İlçe Kaymakamlıklarımız, İlçe Belediye Başkanlıklarımız, Emniyet ve Jandarma birimlerimiz, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğümüz ve ilgili kurumlarımız, evlerinde rahatsızlanan vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaşılabilmesi için de 112 Acil Çağrı Merkezimiz ile koordineli bir şekilde hareket ederek, ambulans güzergahının açılması için tüm imkanlarını seferber ediyor" denildi.


karsamsunsamsun valiliğisamsun büyükşehir belediyesikarayolları112 acil