Geri

Hayvanseverler seslerini mitingle duyuracak

Samsun'da hayvanseverler, sokak hayvanlarına yönelik gerçekleşen şiddet olaylarına tepki amacıyla İstanbul ile eşzamanlı olarak miting ve basın açıklaması düzenleyecek. Hayvan dostları, Samsunluları pazar günü saat 14.00'da Ömürevleri İskelesi'ne davet etti.

14:19:29 | 2022-06-23


Haberi Sesli Dinle

Samsunlu hayvanseverler, seslerini duyurmak için basın açıklaması düzenleyecek. "Sokak Hayvanları Sahipsiz Değildir" sloganıyla İstanbul kadıköy ile eşzamanlı olarak 26 Haziran Pazar günü saat 14.00'da Ömür İskelesi'nde gerçekleştirilecek basın toplantısında hayvanlara ve gönüllülere yönelik saldırı ve engellemeler dile getirilecek.

HAZAR GÜNÜ ÖMÜREVLERİ İSKELESİ'NDE
Samsunlu gönüllü hayvanseverler, "Uzun süredir, hayvan düşmanlarıyla, görevini yerine getirmeyen kurumlarla mücadele ediyoruz. Darp ediliyoruz, hakarete uğruyoruz, canlarımız zehirleniyor, usulsüz toplamalarla uğraşıyoruz, sokak canlarımız bilinmeze atılıyor, ölüyoruz, öldürülüyoruz. Artık yeter! Bütün bunlara İstanbul Kadıköy eşzamanlı olarak düzenlenecek basın açıklaması ile cevap vereceğiz. Bu miting hiç bir kurum ve kuruluşun değil, 'ben hayvanların yaşam hakkını savunmak için oradayım' diyen herkesin mitingidir. Pankartını, komşusunu, iş arkadaşını, eşini, dostunu, yüreğindeki hayvan sevgisini, yaşam hakkını savunan tüm pati dostlarımızı pazar günü saat 14.00'da Ömürevleri İskelesi'ne bekliyoruz" dedi.


samsunatakumhayvanhayvansever