Geri

Halit Doğan: Samsun'a da Samsunspor'a da canımız feda

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsunspor için projelerini sıraladı. Başkan Adayı Doğan, maç günü taraftara tramvayın ücretsiz olacağının müjdesini vererek Samsunspor’un kuruluş yıl dönümünün geleneksel şekilde şehirde festival havasında kutlanacağını belirtti. SBB Başkan Adayı Doğan, Samsun’a spor tarihi müzesinin de kazandırılacağını duyurdu.

16:48:19 | 2024-03-10


Haberi Sesli Dinle

‘Samsun’umuza da Samsunspor’umuza da canımız feda’ diyerek Samsunspor’a dair projelerini açıklayan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, maç günü tramvayların ücretsiz olacağını duyurdu. Samsunspor’un kuruluş yıl dönümünün şehirde festival havasında kutlanacağını belirten SBB Başkan Adayı Halit Doğan, Samsun’a spor tarihi müzesinin de kurulacağının müjdesini verdi.

Samsunpor’un kuruluş yıl dönümü festival havasında kutlanacak
Samsunpor taraftarına müjdelerini sıralayan Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Kırmızı beyazlı sevdamız Samsunspor’umuz şehrimizin en önemli marka değeri. Şehrimizi daha ileri taşırken bunu sahip olduğumuz değerlerimiz ile yapacağız. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Samsunspor’umuzun, taraftarımızın her zaman yanında olan bir yaklaşımla hareket etmeyi sürdüreceğiz. Samsunspor'umuz için ne yapsak az kalır. Bizim efsaneleşmiş bir taraftarımız var. Onların maça rahat ulaşması, stat çevresinde, stat içinde odaklanacakları tek şey Samsunspor'a verilecek destek olması için çalışacağız. Bu yönde çalışmalarımızı yine talep ve beklentilere göre hazırlıyoruz. Samsunspor’umuz kadar Samsunspor’umuzun vefakar taraftarları da her türlü övgüye layık. Bu sorumlulukla 30 Haziran 1965 Samsunspor’umuzun kuruluş yıl dönümünü festival havasında kutlayacak, özel etkinlikler düzenleyeceğiz ve geleneksel hale getireceğiz. Samsunpor’un kuruluş yıl dönümlerini çeşitli etkinliklerle şehirce şölen havasında kutlayacağız. Sporun şehri Samsun’umuzda; Samsunspor’umuzun ve sportif tarihimizin anlatıldığı bir müzeyi hayata geçireceğiz. Samsunspor maçlarının olduğu günlerde izleyici sayısını artırmak ve stat coşkusunu artırmak adına tramvaylarımızı ücretsiz hale getireceğiz. Stat çevresindeki yolları araç ve seyirci giriş-çıkış alanlarını ve otoparkları ihtiyaçlara göre yeniden tasarlayacağız. Samsun’umuza da Samsunspor’umuza canımız feda” ifadelerini kullandı.

 


halit doğansamsunsamsun büyükşehirbelediye başkanıcumhurbaşkanırecep tayyip erdoğançarşamba belediye başkanısamsunspor