Geri

Genel Sekreter Çınkıl, Kitap Fuarı'nı ziyaret etti

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, Samsun'da açılan 8. Tüyap Kitap Fuarı'nı ziyaret etti.

08:41:10 | 2023-10-02


Haberi Sesli Dinle

Samsun'da açılan Samsun 8. TÜYAP Karadeniz Kitap Fuarı büyük ilgi görüyor. Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl da, çocukları Emine Yüsra ve Ahmet Yasir ile birlikte çeşitli yayınevlerinin ve yazarların okuyucularla buluştuğu fuarı ziyaret etti.

YAZARLARLA SOHBET ETTİ
Fuara katılan yayınevlerinin standlarını tek tek gezen Genel Sekreter Çınkıl, imza günü düzenleyen yazarlarla sohbet etti, beğendiği kitaplardan satın aldı. Fuarı ziyaret eden vatandaşlarla da sohbet eden Çınkıl, fuarın ve kitapların önemine dikkat çekti.

SAMSUN İÇİN KAZANIM
Kitap Fuarı'nın Samsun için ciddi bir kazanım olduğunu ifade eden Çınkıl, bu tür fuarların yazar ve okuyucuları buluşturması açından önemine vurgu yaptı. Çınkıl, "Karadeniz Kitap Fuarı'nı ziyaret ederek ruha şifa kitaplar arasında doyumsuz bir gezinti yaptık, dostlarla hasbihal eyledik. Okuma alışkanlığının artırılması bakımından önemli. Bu nedenle çocukalarımın da gelmesini istedim. Özellikle gençlerimiz burada yazar ve kitaplarla mutlaka buluşmalı" dedi.

YAZARLARDAN TEŞEKKÜR
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve fuara katılan yazarlar da, fuara katılarak standlarını ziyaret eden Genel Sekreter Yahya Çınkıl'a teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 


yahya çınkılsinopsinop il özel idaresisamsunsamsun kitap fuarıkaradeniz