Geri

Fincanı taştan oyarlarrrr….Oyarrlarrr !

Hadi bakalım buna ceza kesilsin de görelim. Sevgili taraftarımız, kıymetli değerlerimiz. Lütfen bu konuda biraz daha duyarlı olalım. Bilet paralarınızı federasyona teslim etmeyiniz.

14:57:19 | 2021-12-17
Okan DİLEK
Okan DİLEK      okan.dilek@gazeteekip.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Yılport Samsunspor, hafta içi oynanan Beypiliç Boluspor maçında yaşanan "çirkin ve kötü tezahürat" ile "saha olayları" nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından PFDK’ya sevk edildi.

Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verildiği bildirildi.

Samsunspor taraftarı için her sezon yapılan tezahüratların edepli ve kendine yakışır olması için yapılan anonslara rağmen hakemin bir yanlış kararına, rakip futbolcunun bizim takım oyuncusuna yaptığı agresif hareketine, karşı tribünden yönetime yapılan tepki tezahüratına karşı tribünde ki çocuklarımızın ‘’Hassstttirrr’ ordan gibisindan sinkaflı tezahüratları hep olmuştur.

Hatırlarım İsmail Uyanık döneminde böylesi yapılan bir sinkaflı tezahürat sonrası Futbol Disiplin Kurulunca 10 milyar (Bugünün parası ile 10 bin TL) ceza kesilmişti.

Basın Sözcüsü Rahmetli Tarık Kaptan, maça biletli giriş yapanlardan elde edilen gelir 8 milyar (8 bin TL) olunca arada ki 2 bin TL'yi kapatmak yine yönetimce sağlanacağından terler dökmekteydi. Yani o hafta elde edilen hasılatın tamamı hakem ve stat görevlilerin parası derken uçup gitmişti.

Şimdi tarih tekerrürden ibarettir.

Her ne kadar da zıkkım olası yanlışların küfürle düzeltilemediğini pekala biliyoruz. Yıllarca bu sinkaflı sözler yüzünden Samsunspor her defasında cezalara maruz kalmasın !

Maalesef küfürlerimize ne PFD ne Federasyon hiçbir şekilde engel olamamakta. Eğer takımını düşünüyorsan, eğer ki senin bin bir emekle kazanıp Samsunspor’a destek olmak için ödediğin bilet paranın Federasyona gitmesini istemiyorsan şöyle tezahürat yap ki, hiç bir şey hak iddia edilemesin.

Fincanııı taşattttannn oyarrlarrr, Bolu'yu Böyle yollarlarrrrr... Bolu'yu Böyleee Yollarrrlarrr!

Hadi bakalım buna ceza kesilsin de görelim. Sevgili taraftarımız, kıymetli değerlerimiz. Lütfen bu konuda biraz daha duyarlı olalım. Bilet paralarınızı federasyona teslim etmeyiniz.

Samsunspor'umuza kalsın bilet paralarımız. Bunun için kibarca kibarcaaa… Fincanın deliğine 'cuk' diye oturtacak tezahüratla ters köşe yapalım.

Ne dersiniz ?


okan dileksamsunsporsamsunspor taraftarıtffpfdktürkiye futbol federasyonu


Yazıyı Sesli Dinle