Geri

Ezgi Şahin yazdı: Sesimizi Duyan Var mı?

Gazete Ekip yazarı Araştırmacı-Yazar Ezgi Şahin, AK Parti'nin içindeki hesapları yazdı. Şahin, "Yaparsa AK Parti yapar" sloganının parti değil, şahıs sloganı haline geldiğine vurgu yaptı.

09:25:40 | 2022-08-22


Haberi Sesli Dinle

Araştırmacı Yazar Ezgi Şahin, artık yazılarıyla Gazete Ekip'te... Yazılarında siyaset ve Ankara kulisinin nabzını tutacak olan Şahin, yeni yazısında AK Parti'nin içinde neler olduğunu yazdı. Yazısında, siyasetin hareketli bir zamanda olduğuna işaret eden Şahin, "Seçim için planlar, koltuk hesaplarının yapıldığı bir AK Parti var yine karşımızda" dedi.

PES ARTIK DİYORUM
AK Parti'de gereksiz ve hak etmeyen kişilere koltuk verildiğini ifade eden Ezgi Şahin, şimdi o koltuktakilerın, bir üst koltuklara göz diktilerini, duyduğu, gördüğü şeylere artık "pes artık" dediğini belirtti.

AK PARTİLİ GÖRÜNÜMLÜLER
AK Parti'de ortalıkta "Reis bana görev verdi" diyenden, belediye başkanlarına vekillik sözü verenlere kadar bir çok kimsenin dolaştığına işaret eden Şahin, "Yaparsa AK Parti yapar derken! Hizmet olarak söylenen slogan şahıs sloganı olarak aramızda dolaşmaya başladı. AK Parti bu AK Partili görünümlü bazı şahıslar yüzünden çok fazla oy kaybediyor aslında" ifadelerini kullandı.

EZGİ ŞAHİN'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Devamını okumak için tıklayınız


EZGİ ŞAHİNAK PARTİSİYASETSEÇİM