Geri

Ezgi Şahin yazdı: Bizim Başkancıklar...

Gazete Ekip yazarı Ezgi Şahin, yaklaşan genel seçim öncesi belediye başkanlarını yazdı. Şahin, 'Gönül Belediyeciliği'nin yerini 'Gönlüm Belediyeciliği'nin alması halinde seçimlerin hüsran olacağına dikkat çekti.

11:21:10 | 2022-08-31


Haberi Sesli Dinle

Yazısında seçim teşkilattan sonra, seçim sürecini etkileyecek Belediye Başkanlarının olduğuna vurgu yapan Ezgi Şahin, "Bazı belediye başkanları gerçekten, partili partisiz gözetmeden hizmet etmeye çalışıyor. Yani Sayın Tayyip Erdoğan belediyeciliğini, devam ettiriyor! Ama bazıları da var ki; parti hiç umurunda değil. Kendini parti üstü görmeler! Halka hizmet değil de, kendi ve çevre memnuniyetini düşünen zihniyette belediye başkanları çok fazla!" dedi.

AK PARTİ GÖZ YUMUYOR
Bunlara göz yuman, ses çıkarmayan bir AK Parti Genel Merkezi'nin olduğunu ifade eden Şahin, "O kadar şikayet gidiyor, bir kere de olsa 'orada ne oluyor bakalım?' diyen yok. Hele ki bu genel seçim öncesi, herkes kendi koltuğunun peşine düşmüş durumda. Çalışmayan teşkilatlar, çalışmayan belediye başkanları ile Hedef 2023’ü nasıl kazanırlar orasını hiç bilmiyorum" dedi.

ŞAK ŞAKÇILIK BİTMEZ İSE!..
Seçim havasına girilmişken belediye başkanlarının bu rahatlığının ve vurdum duymazlığının AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a zarar vereceğini belirten Şahin, yazısında şunlara dikkat çekti: "Partisine değil de, partinin verdiği koltuklara ve Büyükşehir Başkanlarına şak şakcılık bitmez ise, yerel seçimlerde ne yazık ki AK Parti için hüsran olacak. Gönül belediyeciliği Gönlüm Belediyeciliği olursa!.."


ezgi şahinak partiseçimbelediye başkanı