Geri

Ezgi Şahin ile 'Söz Sokakta' ses getirmeye devam ediyor

Gazete Ekip yazarı Ezgi Şahin'in TİVİ 6 ekranlarında hazırlayıp sunduğu Söz Sokakta programının bu haftaki konuğu AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı olacak.

10:44:39 | 2022-10-20


Haberi Sesli Dinle

Gazete Ekip yazarı Ezgi Şahin'in, TİVİ 6’da hazırlayıp sunduğu 'Söz Sokakta' programı önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz Hafta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Gürsel Tekin'i canlı yayında konuk eden Şahin, bu haftaki programında AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı'nı ağırlayacak.

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEKLER
Sokak röportajlarının da yer aldığı Söz Sokakta programında Ezgi Şahin ve AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, Türkiye gündemini ve yaklaşan seçimleri değerlendirecek.

CUMA GÜNÜ SAAT 20.00'DA
TİVİ 6 ekranlarında yepyeni bir programla izleyicilerin karşısına çıkan Ezgi Şahin'in her hafta farklı konukları misafir ettiği Söz Sokakta programı Cuma günü saat 20.00'da başlayacak.

Türksat 4A uydusu 12265 Dikey 27500 sembol frekansından yayın yapan TİVİ 6'yı ayrıca D Smart 206. Kanal, Kablo TV'de 40. Kanal, Digitürk'te ise 610. Kanaldan izleyebilirsiniz.


EZGİ ŞAHİNAK PARTİSİYASETSEÇİMsöz sokaktamilletvekiliyavuz subaşıbalıkesirtivi 6