Geri

Evliliğe ilk adım

Yunus Altıntaş ile Özlem Yılmaz, muhteşem bir nişan töreniyle mutluluğa yelken açarak evliliğe ilk adımı attı.

13:02:02 | 2022-11-01


Haberi Sesli Dinle

Samsun’un tanınmış iş insanı-hafriyatçı Ergün Altıntaş’ın oğlu Yunus Altıntaş ile Çarşamba eşrafından Yaşar Yılmaz’ın kızı Özlem Yılmaz, muhteşem bir törenle nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı.

Çarşamba İstasyon Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen nişan törenine, AK Parti Çarşamba İlçe Başkan Yardımcısı-İşadamı Yahya Güler, Gazete Arena çalışanlarından Ali Altıntaş, çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcileri, meslek odası temsilcileri, davetliler ile genç nişanlılar Yunus ile Özlem’in aile fertleri, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Genç çift Yunus ve Özlem’in anne ve babası Fatma -Yaşar Yılmaz çifti ile Nermin - Ergün Altıntaş çifti, davetlilerle tek tek ilgilenerek, teşekkür ettiler. Davetlilerde genç çift Yunus ve Özlem’e bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

İş insanı Ergün Altıntaş; böyle anlamlı, güzel günde, akrabalarıyla ve dostlarıyla birarada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını söyleyerek, “Evlatlarımızın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmadınız, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Genç çiftin nişan yüzüklerini, Ergün Altıntaş taktı. Renkli görüntülerin ve duygusal anların yaşandığı nişan töreninde, davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken evliliğe ilk adımı atan genç çift Yunus ile Özlem de, mutluluklarını belirterek davetlilere teşekkür ettiler.


nişanYunus AltıntaşÖzlem Yılmaz