Geri

Ertuğrul Sağlam yeniden mi geliyor?

Samsunspor'un eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın adı yeniden kırmızı-beyazlı ekiple anılıyor. Sağlam, paylaştığı mesajla adeta yeşil ışık yaktı.

11:47:02 | 2022-09-23


Haberi Sesli Dinle

Samsunspor'da Teknik Direktör arayışları devam ederken, sabah saatlerinde Samsunspor'un Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak ile anlaştığı ileri sürüldü. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise, Koçak ile konuştuğunu ancak anlaşmanın söz konusu olmadığını açıkladı. Daha sonra Ertuğrul Sağlam'dan Samsunspor'dan ayrılışı hakkında bir açıklama geldi. Buzların eridiği konuşulurken, ulusal basın Ertuğrul sağlam ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

SAĞLAM'DAN AÇIKLAMA
Ertuğrul Sağlam, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Samsunspor ile ilgili çok sayıda mesaj geliyor. Tam anlaşılamayan bir konu var; Son maçın ardından, tribündeki bir kişiye gösterdiğim tepkinin nedeni şahsıma ve aileme küfür etmesiydi. O kişi daha sonra aradı ve helallik istedi. Mesele orada kapandı. Samsunspor’un yeri kişilerden bağımsız olarak bende her zaman farklıdır, hep farklı kalacaktır" dedi.

Sağlam'ın bu açıklaması buzların eridiği şeklinde yorumlandı.


samsunsporertuğrul sağlamyüksel yıldırım