Geri

Ender Gür: Meclis üyesi olmayanlar düşünsün

Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, güçlü belediye meclisi vurgusu yaparken, "Biz çok şükür Çarşamba'nın her bölgesinden belirlediğimiz 31 belediye meclis üyesi aday listemizi YSK'ya sunduk. Belediye meclis üyesi adayı olmayanlar, belediye meclis listesi yapamayanlar düşünsün" dedi

10:44:28 | 2024-03-16


Haberi Sesli Dinle

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, seçim çalışmaları kapsamında gündüz Yunus Emre Caddesi ve Sanayi Sitesi'nnde esnaf ve vatandaşlarla buluşup, akşam ise Karabahçe, Yukarı Karabahçe, Çaltı ve Ahubaba mahallelerinde miting düzenledi.

AK BELEDİYECİLİK SÜRECEK
Mitinglerde önemli konulara değinen Başkan Adayı Ender Gür, güçlü belediye meclisi vurgusu yaptı. Ender Gür, "Hizmetlerin daha etkin ve daha hızlı Çaşambamıza ulaşması için önümüzde 15 gün kaldı. Büyükşehir'de Çarşambalı Halit Doğan, Çarşamba'da da teveccühlerinizle biz hizmet için hazırız, kararlıyız. Allah'ın izniyle bizim seçim kaybetmek gibi bir kaygımız yok. Sizlerin teveccühü gösteriyor ki, Çarşamba'da AK Belediyecilik devam edecek" dedi.

GÜÇLÜ MECLİS VURGUSU
Başkan Adayı Ender Gür, "Projelerimizi açıklamaya başladık. Bu projeleri hayatı geçirirken, güçlü belediye meclisi çok önemli. Belediye meclisinin onayı olmadan, belediye başkanı 100 TL kredi çekemez, 1 metrekare alanı imara açamaz. Bizim çok şükür belediye meclis üyesi adaylarımız var. Çarşamba'nın her bölgesinden AK Partili, Milliyetçi Hareket Partili ve Büyük Birlik Partili kardeşlerimizden oluşan 31 belediye meclis üyesi adayımızı yüksek seçim kuruluna sunduk. Belediye meclis üyesi adayı olmayanlar, belediye meclis listesi yapamayanlar düşünsün" diye konuştu.


ender gürçarşambaçarşamba belediye başkanıak particumhur ittifakısamsun