Geri

Ender Gür'den Çarşamba'ya 'pist' sözü

Otomobil sporları tutkunu gençlerle buluşan Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Çarşamba'da böyle bir tutku olduğuna şahit olduk. Bizden trafiğe kapalı alan ve pist talep ediyorlar. Ekibimizle birlikte bu konuda çalışmalara başlıyoruz. Gençler ister, AK Parti yapar, Ender ağabeyleri yapar" dedi.

12:17:34 | 2024-03-24


Haberi Sesli Dinle

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, otomobil sporları tutkunları gençlerle bir araya geldi. Yeşilırmak Doğal Yaşam Merkezi'ndeki buluşmaya araçlarıyla gelen gençler adeta görsel şölen oluşturdu.

ENDER AĞABEYLERİ YAPACAK
Yakın zaman içerisinde dernekleşeceklerini açıklayan otomobil sporları tutkunu gençler, Başkan Adayı Ender Gür'den trafiğe kapalı bir alan oluşturulmasını ve pist istedi. Başkan Adayı Ender Gür, "Çarşamba'da böyle bir tutku olduğuna şahit olduk. Gençlerimizin hepsi pırıl pırıl. Onlar tutkularını gerçekleştirebilmek için bizden pist talep ediyorlar. Bu sporu güvenli alanlarda resmi koşullarda yapmak istiyorlar. Bugün itibariyle ekibime talimatı verdim, konuyla ilgili çalışmaya başlıyoruz. Çarşamba isteyecek, ortak akıl değerlendirecek ve AK Parti yapacak. Şimdi gençler pist istiyor, ortak akıl projelendirecek, AK Parti yapacak, Ender ağabeyleri yapacak" diye konuştu. Otomobil sporları tutkunu gençler de, Başkan Adayı Ender Gür'e teşekkür edip, seçim çalışmalarında yanında olduklarını söyledi.


ender gürçarşambaçarşamba belediye başkanıak particumhur ittifakısamsun