Geri

Ender Gür: Çarşambamıza hizmet yolculuğu başladı

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Adaylığımızın açıklandığı şu andan itibaren Çarşambamıza hizmet yolculuğumuz başlamıştır." dedi.


16:20:15 | 2024-02-04


Haberi Sesli Dinle

AK Parti Samsun ilçe adaylarını Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda coşku dolu bir toplantı ile tanıttı.

Aday tanıtım toplantısına AK Parti Yerel Yonetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Eski Sağlık Bakanı ve Samsun milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Samsun milletvekilleri Av. Orhan Kırcalı ve Av. Ersan Aksu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkanı Burhan Mucur ile her iki partinin il, ilçe kadın ve gençlik kollarıyla birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

PARTİLİLERDEN BÜYÜK İLGİ
Konuşmaların ardından ilçe adayları tek tek sahneye davet edilirken AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür de resmen açıklandı. Protokol üyelerinin tek tek tebrik ettiği Ender Gür'e salondaki vatandaşlardan ve Çarşamba'dan gelen partililerden büyük ilgi vardı.

Ender Gür ve beraberindekiler tanıtım toplantısının ardından çalışmalarına başladı.
Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Şu andan itibaren Çarşamba'ya hizmet yolculuğumuz başlamıştır. AK Parti üst kademesi ve il yönetiminden aldığımız güçle ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve ittifak ortağımız MHP ile birlikte köy köy mahalle mahalle gezip sıkmadık el bırakmayarak projelerimizi anlatacağız. Çarşambamıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.


ender gürçarşambaçarşamba belediye başkanıak particumhur ittifakı