Geri

Ender Gür: Çarşamba'da otopark sorunu çözülecek

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Büyükşehir'le birlikte merkezdeki altyapıyı tamamlayıp, sonrasında ise prestijli caddeler inşa edeceğiz. Merkezdeki otopark sorununa da çözümlerimiz var. Ayrıca camilerimizin tüm bakım, onarım ve temizlikleri de belediyemizce yapılacak" dedi

10:25:50 | 2024-03-14


Haberi Sesli Dinle

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, mahalle mitingleri, esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla buluşmalarıyla dolu dolu bir hızla seçim çalışmalarını yürütüyor. Ender Gür ve beraberindekiler, Sefalı, Çayvar, Yeni Kışla, Kurtahmetli, Boyacılı ve Eğrikum mahallelerinde miting, Kavakdibi mevkiinde de esnaf ziyareti yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla da Zübeyde Hanım Meydanı ve Yunus Emre Caddesi'ndeki esnaflar gezildi. Çiğdem Karaaslan, "Halit Doğan Başkan Büyükşehir'de, Ender Gür Başkan da burada, iki Çarşambalı el ele bu güzel ilçemiz için gece gündüz demeden çalışacaklar" diye konuştu.

PRESTİJLİ CADDELER VE OTOPARK
Mahalle mitinglerinde ve ziyaretlerde projelerini anlatan Ender Gür, "Merkezde devam eden altyapı çalışmalarını Büyükşehir Belediyemizle birlikte en kısa sürede tamamlayıp, sonrasında üst yapıya geçeceğiz. Yapacağımız çalışmalarla Çarşamba'ya prestijli caddeler kazandıracağız. Altyapısı, üstyapısı, peyzajı ve ışıklandırmasıyla örnek olacak caddeler inşa edeceğiz. Bununla birlikte merkezde otopark konusu büyük sorunlardan birisi. Kapalı, açık veya katlı otoparklarla inşallah bu sorunu da çözmeyi planlıyoruz" dedi.

CAMİLER İÇİN EKİP KURULACAK
Başkan Adayı Ender Gür, şöyle devam etti: "143 mahallemizin çoğunluğunu gezdik. Çok şükür mahalle camilerimizin önemli eksikleri yok. Allah devletimizden ve hayırseverlerden razı olsun. Biz de Çarşamba Belediyesi olarak yeni dönemde camilerimiz için ekip kuracağız. Camilerdeki bakım, onarım ve temizlik hizmeti belediyemiz tarafından yürütülecek. Birçok proje ile geliyoruz. Proje kitapçığımız bitmek üzere. Ardından tanıtımlara başlayacağız. Herkesi heyecanlandıracak eserlere imza atacağız."


ender gürçarşambaçarşamba belediye başkanıak particumhur ittifakısamsunçiğdem karaaslan