Geri

Emniyet Müdürü'nden Samsunlular'a çağrı

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen'i ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Özen, Samsunlulara, "Bize destek verin, gerisi bizim işimiz" diye seslendi

15:30:08 | 2023-07-12


Haberi Sesli Dinle

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çakır, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Fatih Akça, Sedat Öksüzoğlu, İlyas Gün, Ahmet Çağdaş Çatoğlu ve Mustafa Ataseven ile birlikte Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen'i ziyaret etti.

'24 SAAT HUZUR İÇİN ÇALIŞIYORUZ'
İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Samsun emniyet teşkilâtı olarak şehrimizin emniyetini, huzurunu ve asayişini sağlamak için 24 saat hiç durmadan çalışıyoruz. Bir kentin huzurlu olması kalkınmayı da beraberinde getirir. Bizler vatanımızın ve güzel şehrimizin emrindeyiz. Bize güvenin ve destek verin gerisi bizim işimiz" dedi.

'SAMSUN BASINI ÇOK GÜÇLÜ'
Yerel basın gücüne de değinen Özen, "Samsun basınının güçlü bir yapısı var. Basın emekçilerinin desteği ve vatandaşımızın güveniyle vazifemizi en iyi şekilde, layıkıyla yerine getirmenin gayretindeyiz. Sonuçta basın mensupları da bizim gibi kamu hizmeti yapmaktadır. Hep birlikte halkımızın huzuru, Samsun'un refahı, mutluluğu içini çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

'BAŞARI SAMSUN POLİSİNİNDİR'
Bu arada, gecen ay Samsun'da oynanan Türkiye-Galler milli maçına da değinen Nihat Özen, "Samsun polisi bu çok önemli spor olayında üstüne düşen tüm görevi eksiksiz yerine getirmiştir. Maç gününden çok önce aldığımız önlemler sayesinde maç öncesi, esnasında ve sonrasında en ufak bir güvenlik olayı meydana gelmemiştir. Gerek federasyonumuz, gerekse Galler'li futbol yöneticileri ve taraftarları, alınan emniyet tedbirlerini son derece olumlu bulduklarını bildirmişlerdir. Bu başarı Samsun polisinindir" dedi.

 


samsunsamsun emniyet müdürüpolis19 mayıs gazeteciler cemiyetiyusuf ziya çakırnihat özen