Geri

Emine Nur'dan acı haber

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 13 gündür kayıp olan 10 yaşındaki otizmli kız çocuğu Emine Nur Ayhan'ın cesedi Yeşilırmak'ta bulundu.

11:55:35 | 2022-07-20


Haberi Sesli Dinle

Samsun'da 7 Temmuz 2022 Perşembe günü Çarşamba'da kaybolan 10 yaşındaki otizmli çocuk Emine Ayhan’ı arama çalışmaları sonucunda küçük kız ile ilgili acı haber geldi.

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın da yakından takip ettiği arama çalışmaları sonuçlandırıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğinde görevli dalgıç polisler, İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Timi, Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve AFAD ekiplerinin başlattığı arama çalışmaları sonucunda
Emine Nur Ayhan'ın cesedine ulaşıldı.

Jandarma asayiş timleri, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) istihbarat timleri, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığı komando timleri iz takip ve kadavra köpekleriyle katıldığı aramalarda, kayıp çocuğun cansız bedenine, kaybolduğu yerden 5 kilometre uzaklıktaki Yeşilırmak Nehri kenarındaki bataklıkta, kadavra köpeği yardımıyla ulaşıldı.

Küçük kızın cesedi tabuta konulduktan sonra cenaze aracına nakledilip otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 


emine nur ayhançarşambakayıpjandarma