Geri

Efsanelerden Samsunspor'a destek

Samsunspor'da, ‘Cumhuriyet’in 100. yılında şampiyonluk en çok Samsun’a yakışacak’ mottosuyla başlanan yeni sezonda bugüne kadar kulüpte görev yapmış teknik direktörler ve futbolcular ile takım bir araya geldi.

13:36:56 | 2022-06-25


Haberi Sesli Dinle

Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte eski teknik direktörler ve futbolcular ilk olarak takımın bu sabahki antrenmanını izledi. Teknik Direktör Bayram Bektaş ile sohbet eden efsaneler, takıma yeni sezonda başarılar diledi.

Ardından efsaneler, Başkan Vekili Veysel Bilen ve Genel Müdür Soner Soykan ile bir araya geldi. Kulübe gelen efsanelere teşekkür eden Başkan Vekili Veysel Bilen, “Bu sene bizim açımızdan çok önem verdiğimiz, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında inşallah Bayram Bektaş hocamız ve ekibiyle birlikte mutlu sona ulaşmayı istiyoruz. Başkanımız da hem maddi hem de manevi olarak bizlere destekleri oluyor. Sizlerin de hem destekleri hem dualarıyla hem de saha kenarından bizim zaman zaman eksik yaptığımız şeyleri bize yapıcı olarak ileteceğinizi biliyoruz. Bizim sizlerle daha öncelerde bir araya gelmemiz gerekiyordu ama geçen bu 2-3 yılda çok fazla türbülanslar yaşadık. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.


samsunsporfutbolcunuri asanbayram bektaşidmanefsane