Geri

Dünyaca ünlü öğretmen gençlerle buluştu

'Dünyanın En İyi Öğretmenleri' yarışmasında ilk 10'a kalma başarısını gösteren Salıpazarı Anaokulu Müdürü Nurten Akkuş, ilçe gençleri ile 'Kitap Kahve'de bir araya geldi.

14:48:29 | 2021-12-16


Haberi Sesli Dinle

'Dünyanın En İyi Öğretmenleri' yarışmasında ilk 10'a kalma başarısını gösteren Salıpazarı Anaokulu Müdürü Nurten Akkuş, ilçe gençleri ile 'Kitap Kahve'de bir araya geldi.

Dünyanın En İyi Öğretmenleri yarışmasında ilk 10'a kalma başarısını gösteren, Küresel İlham Veren Öğretmen Ödülü kazanan, Küresel Öğretmen Ödüllü ve son olarak da Yaşam Boyu Başarı Ödülünü kazanan Nurten Akkuş, Salıpazarlı gençlerle Kitap Kahve mekânında bir araya gelerek gelecek üzerine öneri ve paylaşımlarda bulundu.

ÖĞRETMEN NURTEN AKKUŞ GENÇLERLE
Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Salıpazarı Asım’ın Nesli Kitap Kahve Projesi etkinlikleri çerçevesinde dünyaca ünlü ve ödüllü Nurten Akkuş, biraraya geldiği gençlerle söyleşide bulundu. Kendi serüveninden bahseden ve gençlere öneri ve tavsiyelerde bulunan Akkuş, "Ne yaparsanız yapın içtenlikle yapın" dedi. Gençlerin sorularını da yanıtlayan Nurten Akkuş öğretmen, sık sık gençlerle bir araya gelerek deneyim ve bilgilerini paylaşmaya devam edeceklerini belirtti.

NURTEN AKKUŞ ÖĞRETMENE TEŞEKKÜR
Kitap Kahve'de yapılan söyleşiye ilçe gençleri ile beraber katılan Anadolu Lisesi öğretmenleri de söyleşiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Proje Koordinatörü Fatih Sağlam, gençler adına teşekkür için günün anısına Nurten öğretmene şilt takdim etti.
Köksal ÖNER (ÖZEL HABER)


Nurten Akkuşdünyanın en iyi öğretmeniShe Inspıres Awards 2021She Inspıres FoundationSalıpazarı Anaokulu MüdürüVarkey GEMS FoundationThe Global Teacher PrizeBill Clinton