Geri

Deveci: Tarihi geçmiş ürün varsa görevimi bırakırım

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Sözümü tekrar tekrar yineliyorum, halkımıza arz ettiğimiz tek bir tarihi geçmiş ürün bulursanız görevimi bırakıp giderim" dedi.


09:40:51 | 2021-11-03


Haberi Sesli Dinle

İhtiyaç sahipleri için kurulan Gıda Bankasında 'tarihi bitmiş gıdalar' sözleri ile gündem olan Atakum Belediyesi Başkanı Cemil Deveci, bu sözleri sehven söylediğini açıklamıştı. Gazeteci İbrahim Akkuş ise, Gıda Bankası'na giderek burada bulunan gıdaların son kullanma tarihlerini kontrol etti.

TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜN VARSA GÖREVİMİ BIRAKIRIM
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ise, belediyenin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "'AtaMarket Gıda Bankamızda tarihi geçen tek bir ürün bile yok. Tekrar söylüyorum, bir vatandaşımıza dahi tarihi geçmiş bir ürün teslim ettiysek bugün bırakıp giderim. Türkiye'ye örnek olmuş dayanışmamıza, yanlışlıkla gerçekleşen bir dil sürçmesinın zarar vermesine izin vermeyelim. AtaMarket Gıda Bankası, denetime açık ve şeffaf bir şekilde halkımıza hizmet ediyor. Binlerce haneye, binlerce hemşehrimize hizmet eden bu anlamlı çalışma, isteyen herkesin denetimine açık. Sözümü tekrar tekrar yineliyorum, halkımıza arz ettiğimiz tek bir tarihi geçmiş ürün bulursanız görevimi bırakıp giderim" dedi.


Cemil DeveciAtamarket