Geri

Deva Partisi'nden sinerji değişimi

Deva Partisi Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, bazı teşkilatlardaki değişimlerin nedenini açıkladı. Türk, "Amacımız, bu değişimlerle birlikte ilçelerimizdeki koordinasyon ve işbirliğini sağlayarak Deva damlalarının sahalarda sele dönüşmesi" dedi.

12:19:08 | 2022-10-05


Haberi Sesli Dinle

Deva Partisi Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, Bafra, Tekkeköy ve Atakum İlçe Başkanlıkları değişiklikleri ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Deva Partisi Samsun İl Başkanlığı olarak 2 yıl önce kurdukları teşkilatları, seçim startının verildiği bu dönemde daha da güçlendirmek, yeni heyecanlar ve enerjiler katmak, teşkilatlardaki güç ve birlikteliği arttırmak adına Bafra, Atakum ve Tekkeköy ilçelerine yeni ilçe başkanlarımızı atadıklarını belirten Türk, "Amacımız, bu değişimlerle birlikte ilçelerimizdeki koordinasyon ve işbirliğini sağlayarak Deva damlalarının sahalarda sele dönüşmesi. Ayrıca halkımızın güleryüzlü, çözüm odaklı, halkla içiçe ve bütünlük ilkesiyle çalışan Deva ailesini tanımalarını sağlamak, Türkiye'nin DEVA'sı olacak eylem planlarımızın anlatılmasını, Türkiye'nin ve Samsun'un toplumsal refah ve huzurunun yeniden kazanılmasını sağlayacak başarılı çalışmalara hep birlikte imza atılmasını sağlamaktır" dedi.

ÇALIŞMA ZAMANI
Artık kendileri için gecesiyle gündüzüyle Samsun'un dört bir yanında 17 ilçesinde durmadan yorulmadan her bir mahalleye, her bir sokağa, her bir haneye, her bir aileye, her bir insana ulaşmak için çalışma zamanı olduğuna vurgu yapan Kebire Birer Türk, "Samsun İl Yönetimi ve İlçe Teşkilatımızla birlikte yaptığımız, yapacağımız projeler, etkinlikler ve ziyaretlerle seçimlerde Samsun'dan Türkiye'ye Deva Partisi'nin tüm barajları yıktığının mesajlarını vereceğiz. İddialıyız, çünkü yenilenen İlçe Teşkilatlarımızla, İl yönetimimizle ve gönüllerimizle birlikte hergün gücümüze güç katıyor, damlalarımız sağanaklara dönüşüyor. Bu süreç içinde ise kuruluşumuzda bizlere destek veren eski ilçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine bu zamana kadar yapmış oldukları çalışmalar ve emekleri için de teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

 


deva partisisamsunkebire birer türk