Geri

Ders almak, ders çıkartmak ERDEMLİKTİR!

Gazete Ekip yazarı Okan Dilek, son yazısında Yılport Samsunspor'u yazdı. Okan Dilek, "Ders almak, ders çıkarmak erdemliktir" başlıklı yazısında, Samsunspor'un bir an önce limana yanaşması ve geçmişten ders alınması gerektiğine dikkat çekti.

09:33:47 | 2022-04-05


Haberi Sesli Dinle

Yazarımız Okan Dilek, Samsunspor'u limana yanaşamayan gemiye benzetti. Yazısında tecrübesizlik ve öngörüsüzlüğün gemiyi açıkta bekletmekten öteye götürmediğine işaret eden Dilek, daha önce 7 kere düşüp, 7 kere şampiyon olan Samsunspor'un bunu geçmişten ders çıkararak başardığını belirterek, Başkan Yüksel Yıldırım'ın özellikle gazetecilerin eleştirilerine gönlünü ve kulağını kapattığını, bunun da başarısızlığa yol açtığını vurguladı.

Yazasında, suçlu aramak yerine geminin limana nasıl yanaşacağı ile ilgili formül geliştirilmesi gerektiğini de dile getiren Okan Dilek, "Bildiğimiz ve bileceğimiz tek bir şey var artık hatalar zinciri ve beceriksizlikler yüzünden tribüne gelen binlerce taraftarın heyecanının içine edilmemesidir. Ders almak, ders çıkartmak erdemliktir. Bahanelerin arkasına sığınmadan iğneyi kendine, çuvaldızı karşı tarafa batırma zamanı geldi de geçti bile" dedi.

Okan Dilek'in yazısının tamamını okumak için tıklayın...

Devamını okumak için tıklayınız


okan dileksamsunsporbandırmasporfutboltffspor tototaraftar