Geri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'birlik' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun İl Başkanlığının 87. İl Danışma Meclis Toplantısı'nda partililere seslendi. Toplantıya telefonla katılan Erdoğan, "Aman birliğinizi ve beraberliğinizin zerre kadar zedelenmesine fırsat vermeyin" dedi.

13:21:34 | 2022-02-13


Haberi Sesli Dinle

AK Parti Samsun İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde yapıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı toplantıya partililer yoğun ilgi gösterirken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, konuşması esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aradı. Telefonda salonda bulunan partililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

16 AYI FIRSATA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ
Telefonda yaptığı konuşmada, toplantının Samsun’un geleceği için önemli olduğuna işaret eden Erdoğan, “Sizleri İstanbul’dan selamlıyorum. Yapacağınız bu toplantının ve alınacak kararların Samsun'umuz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan temenni ediyorum. Biliyorum ki Samsun teşkilatımız, gerek üye kayıtlarında gerekse de şimdiden 2023 seçimlerine hazırlıkta çok büyük bir gayretin içerisinde. Rabbim gayretinizi ziyade etsin. Birliğinizi beraberliğinizi daim eylesin. Tüm teşkilatımıza sesleniyorum; aman birliğinizi ve beraberliğinizin zerre kadar zedelenmesine fırsat vermeyin. Gerek ana kademe olarak, gerek kadın kolları ve gençlik kolları olarak siyasetin merkezindesiniz. Siyasette örneksiniz. Örnek olmaya da devam edeceksiniz. Birileri birçok şey söyleyebilir. Ama biz çalışmamıza gayretimize bakacağız ve çok daha büyük bir gayretle önümüzdeki 16 ayı fırsata dönüştüreceğiz” dedi.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Burada yapmamız gereken en önemli şey, şu 20 yıl içerisinde ülkemize neler kazandırdık, neler yaptık, bunları duymayanlara duyurmaktır. Bizim hep bir ağızdan anlatmamız gereken yaptıklarımızdır. Bizim fitne, fesat dedikodu bunlarla hiçbir alakamız olmaması gerekir. Teşkilatıma bu noktada güveniyorum. Dışımızdakiler hiçbir şey yapmış değiller ama bizim yaptığımız çok şeyler var. Bu yaptıklarımızı duymayanlara duyuralım. Bilmeyenlere bildirelim. Bildirelim ki bu ülkede, eğer bir şey yapılacaksa bunu AK Parti yapar, bir yatırım olacaksa bunu AK Parti yapar. Bildirelim ki böylece emaneti ehli olan AK Parti kadrolarına teslim etsinler" ifadelerini kullandı.


cumhurbaşkanırecep tayyip erdoğanak partiçiğdem karaaslan