Geri

Cumhur ittifakını buluşturan iftar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu iftar programında Cumhur İttifakı temsilcileri buluştu. İl ve İlçe teşkilatlarının yanı sıra partililer ve vatandaşların katıldığı iftar yoğun ilgi gördü.

14:08:07 | 2022-04-25


Haberi Sesli Dinle

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu iftar programında Cumhur İttifakı temsilcileri buluştu. İl ve İlçe teşkilatlarının yanı sıra partililer ve vatandaşların katıldığı iftar yoğun ilgi gördü.

Düzenlenen iftar programında Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında hep birlikte iftarlar açılmış, iftar duası ise Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kurucusu Rahmetli Alparslan Türkeş'in iftar duası videosu eşliğinde hep birlikte dualar edildi.

SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİREN PROGRAM
İftara, Ak Parti Samsun Milletvekillerinden Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, MHP Çorum İl Yönetim Kurulu Başkanı Agah Karapıçak, Ak Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ülkü Ocakları Samsun İl Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Yaşar, Mesleki Esnaf Odaları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Muhtarlar, MHP Samsun İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri, Kadın Koordinasyon Kurulu (Kaçep) İl-İlçe Yöneticileri, Önceki Dönemlerde Görev Yapmış İl, İlçe, Meclis Üyesi Yöneticileri yanı sıra 1400 kişiyi aşkın partili ve vatandaş katıldı.

‘ÖNEMLİ BİR GÜNDE BİR ARAYA GELDİK’
Vatandaşların iftar yemeğine yoğun katılım göstermesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP Samsun İl Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Karapıçak “Geleneksel olarak düzenlediğimiz İftar Yemeği buluşmasında Ramazan-ı Şerif'in manasına yakışır sohbet ve kaynaşma ortamı ile iftarımızı açtık. Ramazan ayı Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı günlerdir. Bizlerde bu ayın maneviyatına uygun olarak bu iftar yemeğinde bir araya gelelim istedik. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak bir ve beraber olduğumuzu her gün göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İftar programı MHP Samsun İl Yönetimi, Belediye Başkanları ve Milletvekillerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.
Köksal ÖNER


milliyetçi hareket partisimhpak partiiftariftar yemeğiramazancumhur ittifakı