Geri

Cevat Öncü: Herkesin oyuna talibiz

Seçim çalışmaları kapsamında Yakakent ilçesinde ziyaretlerde bulunan CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Soyadımız gibi Samsun’a ‘Öncü’ olmaya geliyoruz. Belediye işi hizmet işidir, parti işi değildir. Bu anlamda rahmetli Muzaffer Önder'in yaşattığı gibi biz herkesin oyuna talibiz. Herkesin Belediye Başkanı olacağız” dedi.


10:50:59 | 2024-01-31


Haberi Sesli Dinle

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Yakakent ilçesinde Belediye Başkan Adayı Burhan Bayrakdar ile birlikte esnaf ziyareti yaptı, pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe halkı tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Cevat Öncü, 31 Mart’ta hem kendisi için hem de Yakakent Belediye Başkan Adayı Bayrakdar için destek istedi.

Yakakent Limanı’nda balıkçı esnafıyla bir araya gelen CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Geçen ziyaretimizde ilçenin sorunlarını, ihtiyaçlarını, beklentilerini iletmişlerdi. Bugün de balıkçı arkadaşlarımızın sorunlarını ve tavsiyelerini dinlemek için buradayız. Hepimiz şehrimizde ortak problemler yaşıyoruz. Vatandaş Büyükşehir Belediyesi’nden ne bekler? Balıkçının sorunlarıyla ilgili ne yapabiliriz, nasıl çözüm üretebiliriz? Tüm bunları ekip arkadaşlarımız çalışıyor. Sizleri dinliyor notlar alıyoruz” dedi.

Herkese söz vererek tek tek tüm balıkçıları dinleyen Cevat Öncü, “Samsun, balıkçılıkta Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri. Balıkçılığın geliştirilmesi, sizlerin sorunlarının çözümü noktasında belediyenin her türlü katkıyı vermesi gerekir. Bu anlamda göreve geldiğimizde bahsettiğiniz tüm sorunların çözümü için birlikte ortak bir akıl yürüteceğiz” diye konuştu.

Herkes ile diyalog kurduğunu, vatandaşları dinlediğini vurgulayan Öncü, “Bunu gerçekten önemsiyorum. Samsun’un dertleriyle dertlenen ve bunun çözümü noktasında kafa yoran bir insanım. Her kesimle kurduğumuz diyaloglar artık ekonomik koşulların insanları çok rahatsız ettiği yönünde. Adil şekilde her mahalle her ilçe Büyükşehir Belediyesi’nden hakkını alacak. Bazı yerler ‘oy verdi’ diye bazı yerler ‘yüksek oy verdi’, ‘düşük oy verdi’ diye asla böyle bir ayrımcılık içerisinde olmayacağız. Anlatılacak çok konu var. Ben sizi çok sıkmak istemem. Gittiğimiz her yerde söylüyoruz. Biz Samsun’un problemlerini biliyoruz ve çözümlerini de biliyoruz. Biz Samsun'a hizmet için yola çıktık ve biz soyadımız gibi Samsun’a ‘Öncü’ olmaya geliyoruz. İlçe ilçe, sokak sokak geziyoruz. Başka partilere gönül vermiş oy vermiş birçok insanla karşılaşıyoruz. Dokunduğumuz insanlar artık bugün hayat pahalılığından bıkmış, belediyenin ihmalleri onları bunaltmış. Ben yüzlerce, binlerce kişiyle karşılaşıyorum. Belediye işi hizmet işidir, parti işi değildir. Bu anlamda rahmetli Muzaffer Önder'in de yaşattığı gibi biz herkesin oyuna talibiz. Herkesin Belediye Başkanı olacağız” ifadelerini kullandı.

Cevat Öncü daha sonra Pazar yeri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

 


cevat öncüsamsun büyükşehirchpchp samsun büyükşehir adayısamsun haberleri