Geri

Cenk İşler: Galibiyet serisi yakalayacağız

Yılport Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, galibiyet serisi yakalayıp, rakiplerin puan kaybını bekleyeceklerini söyledi.

09:48:51 | 2022-03-10


Haberi Sesli Dinle

Takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, “Hiç beklenmedik 2 mağlubiyetin ardından bu durum camiamızı ve bizleri çok üzdü. O maçlara çok fazla takılmadan hatalardan ders çıkartılması gerektiğini düşünüyorum. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı, Play-Off hattına yakın kalmak için önemli bir maç. Moralleri yüksek tutmak gerekiyor. Futbolcular da kendi sahalarında kaybettikleri ve 4 gol yedikleri için çok üzüldüler. Bir an önce o üzücü haftayı geride bırakmamız gerekiyor. Biz 2 haftadır puan kaybediyoruz, rakipler de puan kaybediyor. Bu, ligin ne kadar sürprizlere açık olduğunu gösteriyor. Bizim rakiplerimizle oynayacağımız maçlar çok önemli hale geldi. Özellikle bu hafta çok önemli. Erzurumspor ile aramızda 5 puan var. Puan farkını 2’ye indirmemiz çok önemli olacak. En azından kaybetmememiz gerekiyor ki fark daha da açılmasın” dedi.

10 HAFTADA SÜRPRİZ SONUÇLAR OLABİLİR
Galibiyet serisi yakalayıp, rakiplerin puan kaybını bekleyeceklerini belirten Cenk İşler, “Ankaragücü ve Ümraniyespor üst sırada puan farkını bayağı aştı. Bandırmaspor ve İstanbulspor’da önemli puan avantajını yakaladı. Ligde 10 hafta kaldı. Bu 10 haftada çok sürpriz sonuçlar olabilir, çok şeyler de değişebilir. Her şeyden önce bizim kazanmamız gerekiyor. Diğer rakiplerin de ne yaptığı önemli fakat biz hanemize üst üste 3 puan yazdırırsak o zaman rakiplerin puan kaybetmesi anlamlı olacak. 10 haftada birçok şeyin değişebileceğini skorlar da gösteriyor” diye konuştu.

TECRÜBELERİMİ ANLATIYORUM
1. Lig’de yaşadığı şampiyonluklar ve tecrübelerini futbolculara aktarmaya çalıştığını dile getiren Cenk İşler, “3 sezon 1. Lig’de oynadım. Bu 3 sezonda 2 defa şampiyonluk yaşadım. Buranın nasıl ve hangi yollardan geçtiğini yaşadığım tecrübelere dayanarak arkadaşlarla konuşuyoruz. Yasin Öztekin ve diğer futbolcular ile bunları gözden geçiriyoruz. Tecrübelerimi kendilerine aktarıyorum ama sahaya yansıtmaları çok önemli. Biz bir yere kadar konuşup, söyleyebiliyoruz. Her şey yine futbolcuların elinde. Sahada bunları gösterecek olanlar da futbolcular” şeklinde konuştu.


CENK İŞLERSAMSUNSPORSPOR TOTO 1 LİGERZURUMSPOR