Geri

Celil ve Alim ilk kez konuştu

Samsunspor'un iki yeni transferi Celil Yüksel ve Alim Öztürk, SBB TV ekranlarında yayınlanan '55. Dakika' programında ilk kez taraftarlarla buluştu.

10:47:51 | 2022-06-15


Haberi Sesli Dinle

YUVAMA DÖNDÜM
Memleketine döndüğü için mutlu olduğunu dile getiren Celil Yüksel, "Başkanımız Yüksel Yıldırım beni aradığında çok heyecanlandım. İsteğim artık memleketimin takımının formasını terletmekti. Şimdi bunun için buradayım, Samsun benim evim, yuvam. Samsunspor ise aşkımız. Şanlı forma ile şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi.

6 NUMARAYI GİYECEĞİM
Taraftarların 'Celil Samsunspor'da kaç numaralı forma giyecek?' sorusu üzerine Celil, "Samsunspor'da 6 numaralı formayı giyeceğim. İsmim ile alakalı da çok sorular var, ailem adımı Samsunspor'da oynayan efsane futbolcular arasında yer alan Celil Sağır'dan esinlenerek koydu. Umarım ben de onun gibi güzel izler bırakırım memleketimin takımında" ifadelerini paylaştı.

ŞAMPİYONLUK YAŞAYACAĞIZ
Tecrübeli oyuncu Alim Öztürk ise, "Samsunspor yaklaşık 2 yıldır temastaydık. Samsunspor'u gizlice hep takip ediyordum. Burası büyük ve köklü bir camia, Türk futbolunda önemli bir yere sahip Samsunspor. Bende buraya şampiyonluk yaşamaya geldim, inşallah yolumuzun sonu da böyle olacak. Sorular üzerine Samsunspor'da 5 numaralı formayı giyeceğim. Aslen Sivas'lıyım. Taraftarlarımıza mesajım ise hep yanımızda olsun, onları mahçup etmeyeceğiz" dedi.


samsunsporcelil yükselalim öztürkfutboltransfer