Geri

Çatal kazık yere batmaz!

Gazete Ekip Yazarı Recep Söylemez, son günlerdeki siyasi gelişmeleri köşesine taşıdı. Söylemez, geçmişin yerle yeksan olan siyasi parti emsalleri ile dolu olduğunu söyledi.

10:04:22 | 2022-04-30


Haberi Sesli Dinle

Yazısında lider kişilerin alternatif liderler istemediğine dikkat çeken Söylemez,
"Ülkemiz siyasetinde çağdaşlar-gericiler diye iki kutba ayrılmış (siyonistlerin oyunu) seçmenlere hizmet için siyasi partiler kurulmuş, hizmet yerine hezimetle sonlanmış onlarca parti şu anda ya can çekişiyor ya da siyasi mezarlıkta hakettiği boşluğa, büyüttüğü gibi kökünden söküp bir tarafa bıraktığı gerçeğiyle doludur parlamento mazisi" dedi.

MİLLET İTTİFAKININ DAĞILMA NEDENİ
Millet İttifakı'nın dağılma nedenini de yorumlayan Recep Söylemez, "Ülke siyaseti ve seçmenin bir bölümü için, alışık olmadığı bu tablonun değişmesi gerektiğine inanan bir kısım asılların vekalet verdiği, vereceği siyasi partiler o’cu bucu’luk gözetmeksizin güçlerini birleştirme kararı almalarında ne kadar etkili oldular bilinmez; ama parti liderlerindeki heyecanın bir anda amacının dışına çıktığını gördük. Kendi mutluluğundan başka hedefi olmayan insan profilini kazıdılar seçmenin kafasına. İktidar ve cumhurbaşkanlığı yarışına, seçim tarihinin ertesi gün kadar yakın diyebileceğimiz şu günlerde, halk tarafından parti liderinin de önüne geçen siyasi figürlerin anket çalışmaları sonucu yüzde altmışlar seviyesinde ‘olur’ alan Ankara Bşb Başkanı M.Y’ı sağır sultan duydu; İBB Başkanının da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mevcut cumhurbaşkanını zorlayacak destekçilerinin olduğu gerçeğiyle yine kendi liderlerinin oyunbozan hallere baş vurması beklenen sonuçtu; şaşırmamak gerekir (!) Bu masanın dağılma nedeni burdur" ifadelerini kullandı.

Recep Söylemez'in yazısının tamamını okumak alttaki linke için tıklayın...

Devamını okumak için tıklayınız


recep söylemezerken seçimchpak partimhpkemal kılıçdaroğlutürkiye büyük millet meclisitbmmmillet ittifakıcumhur ittifakı