Geri

Çarşambaspor yükselişte

TFF 3’üncü Lig 2’inci Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Çarşambaspor, sahasında Kalecikspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti.

10:51:35 | 2022-04-14


Haberi Sesli Dinle

Çarşamba Şehir Stadı'nda oynanan müsabakada Çarşambaspor, Kalecikspor'u konuk etti. Ligde küme düşme hattında bulunan ve kritik 4 maçı bulunan Yeşil-Beyazlılar 3 puan için sahaya çıktı. İlk düdüğün çalmasıyla birlikte Çarşambaspor, sahada etkili olan taraftı. İlk çeyrekte karşılıklı atakların gerçekleştiği müsabakada, Yeşil-Beyazlılar 21’inci dakikada talihsiz bir pozisyonda 10 kişi kaldı.

Rakip oyuncuya ceza sahası içerisinde yaptığı müdahale nedeniyle Burçak, kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. 10 kişi kalan Çarşambaspor, Kalecikspor oyuncusu Erkut'un penaltı golüyle 1-0 geriye düştü. Çarşambaspor, bu golden sonra oyundan düşmedi ve rakip yarı sahasında gol arayışlarını sürdürdü. Dakikalar 36'yı gösterdiğinde rakip yarı sahada Kalecikspor'lu oyuncunun topa elle müdahalesi sonucu hakem Batuhan Kolak, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Muhammet Öztürk, takımının beraberlik golünü attı. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.


İkinci yarıda Çarşambaspor, önemli gol pozisyonları yakaladı. 51. dakikada Cemal Doğu ve 58. dakikada Mustafa Pınar'ın golleri ile müsabaka 3-1 tamamlandı. Çarşambaspor, 10 kişi kaldığı ve 1-0 geriye düştüğü müsabakadan 3-1'lik skorla galip gelmeyi başardı. Müsabaka sonrası Çarşambaspor puanını 31 yaparken, maçı izlemeye gelen taraftarlar takımı alkışlarla soyunma odasına uğurladı.
Köksal ÖNER

 


çarşambasportepeciksportff