Geri

Çarşambaspor umutlarını haftaya taşıdı

Sahasında Yeşilyurt Belediyespor’u konuk eden Çarşambaspor, müsabakayı Mert Aktaş ve Muhammet Öztürk’ün golleriyle kazandı. Maça 88'inci dakikada yenilen golün ardından atılan 2 gol ve müsabakada rakip takımın saldırgan tavırları maça damgasını vurdu.

19:18:32 | 2022-05-01


Haberi Sesli Dinle

Çarşamba Şehir Stadyumu’nda Çarşambaspor-Yeşilyurt Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında iki takımda dengeli oyun ortaya koydu. İki takımında vasatın altında bir oyun ortaya koyduğu maçın düğümü ikinci yarının son dakikalarında çözüldü. Dakikalar 88’i gösterdiğinde Çarşambaspor kalesinde gördüğü golle 1-0 yenik duruma düştü. Yeşil-Beyazlılar kalesinde gördüğü gol sonrasında geri kalan 88 dakikanın aksine canla başla oynanan bir oyun sergiledi. Gol sonrasında gelişen atakta genç ve başarılı futbolcu Mert Aktaş, rakip takımın filelerini havalandırdı ve müsabakada eşitlik sağlandı. Gol sonrasında hakem Burak Olcar uzatma dakikalarını işaret etti. Yaklaşık 10 dakikalık uzatmanın verildiği müsabakada Çarşambaspor, taraftarını hem sevindiren hem de umutlandıran galibiyet golünü attı. 90+8 de Muhammet’in vuruşu ile top filelerle buluştu ve müsabaka Çarşambaspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ MÜDAHALEDE BULUNDU
Çarşambaspor’un galibiyeti getiren ikinci golünün ardından rakip takım Yeşilyurt Belediyespor futbolcuları, Çarşambasporlu oyunculara ve hakeme yönelik sataşmalarda bulundu. Yeşilyurt Belediyespor’un tek golünü atan Berk Yiğit Karadağ’a hakem Burak Olcar kırmızı kart gösterirken, hakaret ve saldırıya varan tartışmalara Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri müdahalede bulundu. Alınan skor sonrası Çarşambaspor puanını 34 yaparken, Yeşilyurt Belediyespor 36 puanla 15. Sırada kaldı. Çarşambaspor aldığı 3 puanla ligde kalma umutlarını son hafta oynayacağı lider Düzcespor maçına taşıdı. Gelecek hafta oynanacak Düzcespor maçından 3 puan alınıp, kümede kalma potasındaki rakipleri Darıca Gençlerbirliği ve Kızılcabölük takımlarının oynayacakları müsabakayı puansız kapatmaları halinde Çarşambaspor, küme düşme hattından kurtulabilir.
Köksal ÖNER


çarşambasporyeşilyurt belediyesporDarıca GençlerbirliğKızılcabölükçarşamba şehir stadı