Geri

Çarşambaspor puansız döndü

TFF 3’üncü Lig'de 2’inci Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Çarşambaspor Hacettepespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ev sahibi maçı 1-0 kazandı.

07:53:51 | 2022-02-14


Haberi Sesli Dinle

HACETTEPESPOR İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI
Çarşambaspor, Ligin 25’inci haftasında deplasmanda en yakın rakibi Hacettepespor ile karşı karşıya geldi. Ankara Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadyumunda oynanan müsabakada daha istekli ve arzulu ve 3 puan için mücadelesini ilk dakikadan itibaren sahaya yansıtan Hacettepespor takım oyuncuları ilk dakikalardan itibaren baskılı oyunu ile mücadeleye başladı. Yeşil Beyazlı takım oyuncuları ise anlaşılmaz şekilde kendi yarı alanına çekilerek korkak futbolu ile resmen gol yemek için beklediler. Hiçbir atak düşünmeyen yeşil beyazlılarda üç değil, iki pas dahi yapamayan takım kadrosu mücadele ediyor. Görüntüsü verirken maçın 35’inci dakikada rakip takım Hacettepespor'un oyuncusu Veli Ortakçı’nın çektiği şut Kaleci Kadir’in yine savruk oyunu sayesinde kalemiz fileleri ile buluştu ve böylece rakip takım bir anda beklemediği golle durumu 1-0 öne getirdi.

ÇARŞAMBASPOR SONUCU DEĞİŞTİREMEDİ
Bu golden sonra toparlanması beklenen Çarşambaspor kadrosunda hiçbir şey değişmeyince ilk yarı rakibin kendi evinde attığı tek golle 1-0 sona erdi ve iki takımda bu şekilde soyunma odasına gitti. Maçın ikinci yarısında daha derli toplu ve istekli bir maç bekleyen Çarşambaspor taraftarı ve yönetimi ikici yarıda da bir türlü oyunda ne dengeyi kurabildi ne de istekli futbola döndü. Yeşil- Beyazlılar cılız ve isteksiz oyunlarında gol arayışı adına rakip ceza sahasına bir kez girdiler boş döndüler. Zaman zaman hızlı ve atağa kalksa da bu durum 2’inci yarıda da rakip 18'e girmek üzere saman alevi gibi söndü ve kendi kalemizde gol pozisyonu olarak sonuçlandı. Maçta Mehmet Seçkin Hoca toparlanma adına oyuncu değişikliklerine de gitse durum değişmedi ve Çarşambaspor maçın 90+7 uzatmalarında da gol bulamayınca Hacettepe spor kendi evinde 3 puanı 1-0'lık skor il maç sona erdi. Böylece Hacettepe Çarşambaspor karşısında güçlü rakibinden 3 puanı alırken biraz daha fazla rahatlarken Çarşambaspor için korkulu rüya devam etmeye ve yine rakibinin altında haftayı bitirmeyi başardı.
Köksal ÖNER


çarşambasporHacettepespor