Geri

Çarşambaspor'dan ses getiren galibiyet

TFF 3'üncü Lig 2'inci Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Çarşambaspor, sahasında konuk ettiği ligin 2'inci Sırasında yer alan İskenderunspor’u muhteşem oyunla ve 1-0’lık skorla mağlup etti.

10:52:43 | 2022-04-04


Haberi Sesli Dinle

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanılan müsabakada Çarşambaspor, ligin güçlü ekiplerinden İskenderunspor’u konuk etti. Maça hızlı ve etkili başlayan Çarşambaspor, ilk dakikalardan itibaren baskı ve ataklar kurdu. Teknik Direktör Mehmet Seçkin’in direktifleri ile rakip sahada gol arayışlarını sürdüren Çarşambaspor, aradığı golü çok geçmeden buldu.

ÜSTÜN OYUN SERGİLEDİ
Rakip ceza sahasında gelişen pozisyonda başarılı oyuncu Mustafa Pınar, 20'inci dakikada attığı güzel gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Golle birlikte Çarşambaspor, rakibine karşı üstün bir oyun oynamayı sürdürdü. Ligin güçlü ekibi İskenderunspor, zaman zaman Çarşambaspor kalesinde etkili olmaya çalışsa da, ev sahibi ekibin defansı gole müsaade etmedi. Müsabakanın ilk yarısı Çarşambaspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

KALESİNİ GOLE KAPATTI
İkinci yarıda ise Çarşambaspor, aynı şekilde baskısını sürdürdü. İkinci gol arayışları içerisinde müsabakada etkili olan Yeşil-Beyazlı ekip, sahada etkili ataklarla sık sık rakip kaleyi yokladı. Maçın son dakikalarına gelindiğinde Çarşambaspor, kendi yarı sahasında savunma yaptı. Hakem Cihan Ataş’ın ilk yarı ve ikinci yarının sonuna ilave olarak verdiği 6 dakikalık uzatma süresinde de gol olmayınca müsabaka Çarşambaspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
Köksal ÖNER


çarşambasportff 3 ligiskenderunspor