Geri

Çarşamba'dan İzmir'e yardım kolisi

Çarşamba Mustafa Kemal Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, İzmir'de AMATEM'e 6 koliden oluşan 500 adet giyecek yardımı gönderdi.

13:47:32 | 2022-03-13


Haberi Sesli Dinle

Çarşamba Mustafa Kemal Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, İzmir'de AMATEM'e 6 koliden oluşan 500 adet giyecek yardımı gönderdi.

Çarşamba Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Adem Zorlu, “Ülkemizin çeşitli yerlerine ulaşarak, “Siz Yalnız Değilsiniz, Biz Buradayız” grubu olarak yardım faaliyetinde bulunan İzmirli kadınlar, daha önceden okulumuzdaki yardıma muhtaç olan 230 aileye giyecek desteğinde bulunmuşlar. Arıca kendilerine desteklerinden dolayı günü anısına teşekkür belgesi takdim etmiştik ”dedi.

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yardım faaliyetini sürdüren İzmir’li kadınlar Gaziantep’te AMATEM derneğine giyecek yardımı planladıklarını belirten Çarşamba Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Adem Zorlu,“ Bizden yardım talebinde bulundular. Bunu üzerine okulumuzun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü olarak AMATEM’e 6 koliden oluşan, toplamda 500 adet giyecek yardımı gönderdik”dedi.

‘GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK’
İzmir’li kadınların taplerini yerine getirmenin mutluğunu yaşadıklarını vurgulayan Çarşamba Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Adem Zorlu “ İzmirli kadınlardan oluşan yardımseverler ile okulumuza yardım ettikten sonra devamlı irtibat halindeyiz. AMATEM derneğine yardım edilmesi hususunda bizim paydaş olmamız istenince, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüz ile harekete geçtik. Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Esnafımızdan topladığımız 500 adet giyecek malzemesini ilgili derneğe gönderdik. Yardımda bulunan tüm öğrenci, veli esnaf ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” diye konuştu.
Köksal ÖNER


çarşambaizmiramatemgiyecek yardımıÇarşamba Mustafa Kemal Ortaokulu