Geri

Çarşamba'da korkutan yangın

Çarşamba Doğal Yaşam Parkı’nda bulunan tarihi Çarşamba Konağı, henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı yandı.


12:35:54 | 2022-06-21


Haberi Sesli Dinle

Çarşamba Doğal Yaşam Parkı’nda meydana gelen yangında, Çarşamba Konağı’nda henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

AHŞAP YAPI YANDI
Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken, ahşap yapı olmasından ötürü ve rüzgarında etkisiyle yangın giderek büyümesi üzerine Çarşamba Belediyesi su deposu aracı ve SASKİ su deposu aracıda olay yerine sevk edildi.

Yangın çıkan restaurant giriş alanında bulunan masa ve sandalyeler yangında zarar görmemesi için panik içinde güvenli bir alana taşındı.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA
Belediye Başkanı Halit Doğan, sosyal medya hesabından yangınla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklama, “Yeşilırmak Millet Bahçemizde yer alan Çarşamba Konağı Restoran Kafemizde, ne yazık ki henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıkmıştır. Ekiplerimi ilk andan itibaren gerekli müdaheleleri yapmış ancak ahşap yapı olmasından dolayı ve rüzgarın etkisiyle restoranımız kullanılamaz hale gelmiştir. Yangın söndürme çalışmalarında canla başla çalışan belediyemiz personellerine ve itfaiye mensuplarımıza teşekkür ederi. Tel tesellim can kaybının olmamasıdır” denildi.

 


samsunçarşambayangınhalit doğançarşamba belediyesi