Geri

Çapa: 'Biz' olursak başarırız

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Biz olursak hedeflerimize daha iyi ulaşmış oluruz. Amacımız, bu birlikteliği sadece Royal Hastanesi Bandırmaspor maçında değil, kalan tüm maçlarda sağlayabilmek" dedi.

15:35:09 | 2022-03-31


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Biz olursak hedeflerimize daha iyi ulaşmış oluruz. Amacımız, bu birlikteliği sadece Royal Hastanesi Bandırmaspor maçında değil, kalan tüm maçlarda sağlayabilmek" dedi.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Cumartesi günü kendi evlerinde oynayacakları Royal Hastanesi Bandırmaspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Fuat Çapa, "Son dönemde güzel bir birlik beraberlik ortamı oluştu. 'Biz' olursak hedeflerimize daha iyi ulaşmış oluruz. Amacımız, bu birlikteliği sadece Royal Hastanesi Bandırmaspor maçında değil, kalan tüm maçlarda sağlayabilmek. Şehirde her yerde bayrak asılması, tekrar herkesin umutlanması bizi de mutlu ediyor. İnşallah sezon sonunda da o bayrakların altında mutluluğu yaşarız. Bu hafta rakiplerimizden Royal Hastanesi Bandırmaspor ile oynayacağız. Biz galip gelirsek aradaki puan farkının 1 puana indiğini hesaplamamız gerekiyor. Bu nasıl analiz yaptığınıza göre değişir. Biz geriden geldiğimiz için bu maç bizim adımıza daha çok önem taşıyor. İyi bir takıma karşı oynayacağız ama biz de iyi bir takımız. Taraftarımızla birlikte iç sahada oynamanın avantajını iyi bir şekilde değerlendirip, güzel bir sonuçla Bandırmaspor maçını tamamlamak istiyoruz" dedi.

SAKAT OYUNCULARIN DURUMU
Sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Fuat Çapa, “Geçtiğimiz günlerde antrenmanda Recep Burak Yılmaz bir sakatlık yaşadı. Bandırmaspor maçında olmayacak ve sakatlığı da çok uzun süreli gibi görünüyor. Burak’ın sezonu kapatma gibi bir durumu da söz konusu. Melih Okutan’ın da bir sakatlığı var. O da bu hafta kesinlikle kadroda olmayacak. Sağlık ekibimiz Melih’i Manisa FK ve Eyüpspor maçına yetiştirmeye çalışacak. Bu futbolcuların yanı sıra Moryke Fofana’nın da ağrılar var. Fofana bugün idmanda yer almadı. Onun durumu da maç saatinde belli olacak. Vukan Savicevic sakatlık harici takımdan ayrı kalmadı. Savicevic de Bandırmaspor maçı kadrosunda yer alacak” diye konuştu.


fuat çapasamsunsportffspor totobandırmaspor