Geri

Çapa: Başkanımız transfer işinin içinde

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Başkanımız transfer noktasında işin içerisinde. Çünkü parayı veren kişi kendisidir. Doğru adımlar atmaya çalışıyoruz" dedi.

13:52:37 | 2022-01-18


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Başkanımız transfer noktasında işin içerisinde. Çünkü parayı veren kişi kendisidir. Doğru adımlar atmaya çalışıyoruz" dedi.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensupları ile buluştu. Düzenlenen basın toplantısında transfer sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çapa, "Başkanımız transfer noktasında işin içerisinde. Çünkü parayı veren kişi kendisidir. Doğru adımlar atmaya çalışıyoruz. Ama bu süreç zorlu bir süreç. Kampa tüm oyuncuların katılmasını çok isterdim ama elimizde olmayan nedenlerden dolayı bunu gerçekleştiremedik. Yabancı kontenjanını çözmeye çalışıyoruz. Şuanda transferlerimizden sadece Sheldon Bateu’nun lisansı çıktı. Yabancı sorunumuz çözüp, transferlerimizin lisansını çıkartmak istiyoruz" dedi.

İLK 4 İÇİNDE YER ALIRIZ
Teknik Patron Fuat Çapa, "Biz elimizdeki oyuncularla elimizden geleni yaptık. Şuanda oynanan oyun da beni tatmin etmiyor. Ama elimizdeki oyuncuya göre oynamamız gerekiyor. Rakibe göre oynamamız gerekir. Takıma güvenim sonsuz. Samsunspor, bu kadro ile ligde ilk 4 içerisinde yer alır. 5 olmayız. Bu kadar iddialı konuşuyorum. İlk sezon elimizde alternatif yoktu. Ali’nin aldığı kart bizi üzdü. 20 yaşındaki bir sporcuya hakemin öyle bir karar vermesi üzdü. Vukan’nın ailesinde koronavirüse yakalanan olduğu için takımdan ayrı çalıştırdık. Ayrı çalıştığı için kendisini Balıkesir maçında kadroya koymamız arkadaşlarına haksızlık olurdu. Bu yüzden onu ikinci devrenin ilk maçında yer vermedik. Hasan konusunu ise çözdük. Kendisi güzel işler yaptı” diye konuştu.

Çapa, Samsunspor'un geçmişinin olduğunu ve bunun rakipleri motive ettiğini de belirtti.


fuat çapasamsunsporyılport samsunsporbalıkesirspor