Geri

Canik'te Yaz Spor Okulları başlıyor

Canik Belediyesi tarafından 7-14 yaş grubu gençlere ücretsiz spor eğitiminin verildiği Canik Yaz Spor Okulları öğrenci kayıtlarına başladı. 20 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında devam edecek kurslarda yaz tatilini spor yaparak değerlendirmek isteyen gençler için 10 farklı alanda eğitim verilecek.

13:12:53 | 2022-06-17


Haberi Sesli Dinle

Branşlar açıklandı
Basketbol, futbol, güreş, judo, fitness, plates, voleybol, taekwondo, kick boks ve halk oyunları alanında verilecek eğitimler yaz dönemi boyunca devam edecek. Uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslar için öğrenci kayıtları Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde sürüyor.

Sandıkçı’dan spora teşvik
Çocukları ve gençleri yaz spor okuluna davet eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımız ve gençlerimiz ilçemizde faaliyetlerini sürdüren spor okullarımız sayesinde yaz dönemini daha aktif şekilde geçirecek. Ayrıca bu okullarımız farklı dallarda verilen eğitimlerle geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamış olacak. İlçemizdeki tüm evlatlarımızı Canik Belediyemiz tarafından eğitimlerin sürdürüldüğü Yaz Spor Okullarımıza bekliyoruz” dedi.

Yeni spor salonu yolda
İlçeye yeni spor tesisleri kazandırmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Mevcut tesislerimizle birlikte yıl içerisinde yapımına başlanacak olan dev bir spor salonunu ilçemize kazandırmış olacağız. Mevcut tesislerimizle birlikte yapılması planlanan iki katlı ve beş yüz seyirci kapasiteli spor salonumuzla ilçemizi sporun merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçıyazyaz spor okulu