Geri

Canik'te Keşif Kampüsü'ne Azeri misafir

Azerbaycan Cumhuriyeti Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Başkanı Ülvi Mehdiyev, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret etti.

13:53:50 | 2022-09-01


Haberi Sesli Dinle

Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Başkanı Ülvi Mehdiyev, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret ederek kampüs içerisinde bulunan atölyeler laboratuvarlar ve uygulama alanlarını inceledi.

KAMPÜSÜ İNCELEDİLER
Azerbaycan Cumhuriyeti Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Başkanı Ülvi Mehdiyev, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde bulunan Atölyeler, laboratuvarlar ve uygulama alanlarını inceledi.

KENDİLERİNİ GELİŞTİRECEKLER
Gençlerin bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştireceklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemize kazandırdığımız Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde gençlerimiz bilim ve teknoloji alanında eğitim alacaklar. Gençlerimiz Keşif Kampüsümüz içerisinde bulunan atölyeler, laboratuvarlar ve uygulama alanlarıyla teorik eğitimin yanı sıra uygulamalı bir şekilde eğitim alarak bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştirecekler” dedi.


samsuncanikcanik belediyesiteknofestkeşif kampüsüazeriazerbaycanözdemir bayraktar