Geri

Canik Belediyesi Mobil Uygulaması yayında

Canik Belediyesi Mobil Uygulama ile vatandaşlar tüm işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecek.

16:36:27 | 2022-08-15


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediyesi vatandaşların belediye hizmetlerini tek bir platform üzerinden gerçekleştirebileceği mobil uygulamayı hayata geçirdi. Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Canik Belediyesi Mobil Uygulama ile vatandaşlar akıllı telefonlar üzerinden belediye hizmetlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecek.

TÜM İŞLEMLER TEK UYGULAMADA
Vatandaşların belediye hizmetlerini tek bir platform üzerinden kolaylıkla gerçekleştirmelerine imkân sağlayan Canik Belediyesi Mobil Uygulama ile E-Devlet üzerinden borç ödeme, tahakkuk bilgileri sorgulama ve ödeme, arsa metrekare birim değeri sorgulama, beyan bilgileri sorgulama, tahsilat bilgileri sorgulama ve sicil bilgileri sorgulama gibi birçok işlem kolaylıkla yapılabiliyor.

İŞLEMLER DAHA KOLAY
Mobil uygulama ile belediye hizmetlerini tek bir çatı altında toplandığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Hayata geçirdiğimiz Canik Belediyesi Mobil Uygulama ile belediyemiz hizmetlerini tek çatı altında bir araya getirdik. Mobil uygulamamız ile vatandaşlarımız ödeme ve sorgulama işlemlerini akıllı telefonlarından kolaylıkla gerçekleştirebilecek. Vatandaşlarımıza etkin, kesintisiz ve hızlı hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Canik Belediyesi Mobil Uygulama’nın Android tabanlı cihazlara Google Play Store üzerinden ücretsiz bir şekilde kolaylıkla indirilebileceği, İOS cihazlar için Apple Store’da kısa süre içerisinde yayınlanacağı kaydedildi.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçı. mobilmobil uygulamainternetteknolojie devlet