Geri

Büyükşehir'den yetim çocuklar ve aileleri için kent gezisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, yetim çocuklar ve aileleri için kent gezisi düzenledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Belediye olarak çocuklarımızı her daim mutlu etmek için çalışıyoruz. Onlar Rabbimizin bize emanetidir" dedi.

15:22:07 | 2022-09-21


Haberi Sesli Dinle

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı kentin tarihi ve kültürel değerlerini vatandaşlara tanıtmak için farklı kesimlere yönelik gezi programlarını sürdürüyor. Gezi programı kapsamında bu kez de Çarşamba ve Tekkeköy ilçelerinde yaşayan yetim çocuklar ve aileleri ile birlikte Samsun'un tarihi ve doğal güzelliklerini gezme fırsatı buldu.

Daire Başkanlığında görevli Kübra Açmak, Gamze Karagöz ve gönüllüler eşliğinde yapılan gezi programında çocuklar önce ata ardından teleferiğe bindirildi. Batıpark alanında geleneksel oyunlar eşliğinde eğlenen çocuklara bir de vapur turu yaptırıldı. Unutulmaz bir gün yaşayan çocukların sevinçleri ise yüzlerine yansıdı.

“Çocuklarımızı mutlu etmek için çalışıyoruz” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Çocuklarımız ve aileleri için çok güzel bir program yaptık. İlçede yaşayan yavrularımız vapura binsinler, denizi görsünler diye davet ettik. Büyükşehir Belediyesi olarak yetimlerimizi, çocuklarımızı her daim mutlu etmek için çalışıyoruz. Onlar Rabbimizin bize emanetidir. Kim yetimi sevindirirse Allah’ı sevindirmiş demektir. Onların derdi bizim derdimizdir. Yetim gülerse, dünya güler" ifadelerini kullandı.

Çocuklar ve aileleri de kendilerine unutulmaz bir gün yaşattıkları için başta Başkan Demir olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.


xxx


samsunsamsun büyükşehirmustafa demiryetimçocuk