Geri

Binali Yıldırım Samsun'a geliyor

AK Parti Genel Başkanvekili, İzmir Milletvekili ve Türk Devletler Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım 24 Temmuz Pazar günü Samsun'a geliyor.

10:44:20 | 2022-07-23


Haberi Sesli Dinle

Eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili, İzmir Milletvekili ve Türk Devletler Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım'ın yarın gerçekleştireceği Samsun ziyaretinin ayrıntıları belli oldu.

SAMSUN SAHİLİNİ GEZECEK
Buna göre sabah Uluslararası Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda karşılanacak olan Yıldırım, saat 10.00'da Samsun Valiliği'ni ziyaret edecek. Saat 11.00'da Samsun İl Danışma Meclis Toplantısı'na katılacak olan Yıldırım, 13.00'da sahil gezisi yapacak.

KAVAK'TA FESTİVALE KATILACAK
Yıldırım ayrıca, saat 14.30'da Kavak Belediyesi tarafından düzenlenen Yaşardoğu Karakucak Güreş Festivali ve Kültür Sanat Yaz Şenliği'ne de katılacak.
Saat 15.30'da Havza İçme Suyu Arıtma Tesisi açılışını gerçekleştirecek olan Yıldırım, 17.30'da Vezirsu Mesisire Alanı ve Sosyal Tesislerinin açılışını yaptıktan sonra son olarak saat 19.00'da Vezirköprü şahinkaya Kanyonu'nu ziyaret edecek ve daha sonra Samsun'dan ayrılacak.

 


ak partibinali yıldırımsamsunkavakhavzavezirköprü