Geri

Binali Yıldırım Kavak'ta şenliğe katıldı

Kavak Belediyesi tarafından bu yıl 9.'su gerçekleştirilen ve üç gün süren Geleneksel Yaşardoğu Karakucak Güreş Festivali ve Kültür-Sanat Yaz Şenliği büyük ilgi görürken, şenliğin son gününe AK Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletler Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım da katıldı.

16:13:34 | 2022-07-24


Haberi Sesli Dinle

Kavak Belediyesi tarafından Güvenpark Piknik Alanı'nda bu yıl 9.’su düzenlenen Geleneksel Yaşardoğu Karakucak Güreş Festivali ve Kültür-Sanat Yaz Şenliği büyük ilgi gördü. Üç gün süren şenlikte sanatçılar söyledikleri türkü ve şarkılarla ilçe halkına unutamayacakları anlar yaşatırken, Karakucak Güreşlerinin yapıldığı şenliğin son gününe Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletler Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım da misafir oldu.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI
Şenliğe Yıldırım'ın yanısıra AK Parti Genel Başkan Vekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk da katıldı.

BAŞKAN SARICAOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR
Kavak'ta üç gün boyunca dolu dolu bir şenlik yaşandığını belirten Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Festivalimizde AK Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletler Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım'ın yanısıra birbirinden değerli isimleri ağırladık. Vatandaşlarımız da çok büyük ilgi gösterdi. Geleneksel Yaşardoğu Karakucak Güreş Festivali ve Kültür Sanat Yaz Şenliği etkinliklerimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan Başta Genel Başkan Vekilimiz sayın Binali Yıldırım ve Genel Başkan Vekili Çiğdem Karaaslan olmak üzere değerli milletvekillerimize, sayın Valimize, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimize, belediye başkanlarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.


kavakkavak belediyesiibrahim sarıcaoğlubinali yıldırımkarakucakgüreşfestivalçiğdem karaaslanyusuf ziya yılmaz