Geri

Bektaş: Kadroyu bir an önce oluşturmak istiyoruz

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Bizim, başkanımızın, yöneticilerimizin tek amacı sezona hangi kadro ile başlayacaksak onu biran önce oluşturmak istiyoruz" dedi.


10:48:18 | 2022-06-27


Haberi Sesli Dinle

Yeni sezonun ilk etap kamp çalışmalarını Erciyes Yüksek irtifa Kamp Merkezi’nde yapan Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Bayram Bektaş, değerlendirmelerde bulundu.

İlk etap çalışmalarına bugün başladıklarını belirten Teknik Direktör Bayram Bektaş, “Kampımıza başladık. Keyifli bir yolculuktan sonra Erciyes’teki kamp merkezimize ulaştık. Bugün çift antrenmanla kampımıza başlayacağız. Güzel bir hava var. Sabah kuvvet antrenmanı öğleden sonra da sistem, taktik antrenmanlarıyla devam edeceğiz. En iyi şekilde bu kamptan tam verim alarak inşallah hazır bir şekilde Bolu kampından sonra Samsun’a döneceğiz” dedi.

KADROYU OLUŞTURMAK İSTİYORUZ
Biran önce kadroyu şekillendirmek istediğini ifade eden Bayram Bektaş, “Tek dileğim, sakatlıksız tam anlamıyla bir kampı yapmak. Elbette basınımızın ve vatandaşlarımızın merak ettiği, geçen seneden kadroda birkaç oyuncu var. Elbette oyuncu gidecek ve oyuncu gelecek ama bizim, başkanımızın, yöneticilerimizin tek amacı sezona hangi kadro ile başlayacaksak onu biran önce oluşturmak istiyoruz. Burası da bunun başlangıcı” diye konuştu.


samsunsporbayram bektaşkampkayserierciyesfutbol