Geri

Bayram coşkusu Samsun'da başladı

Samsun Valiliği 29 Cumhuriyet Bayramı'nı dolu dolu kutlayacak. Dün askeri bando konseri ile başlayan kutlama etkinlikleri 29 Ekim akşamı Vali Zülkif Dağlı'nın vereceği resepsiyon ile sona erecek.

10:03:47 | 2021-10-27


Haberi Sesli Dinle

Samsun Valiliği tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dün başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda askeri bando konseri ile başlayan kutlamalar bugün de devam edecek. Bu akşam saat 20.00'da Atakum Sanat Merkezi'nde Büyükşehir Belediyesi Şehir Orkestrası'nın vereceği Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri ile bayram heyecanı sürecek. Yarın ise Atatürk Anıtı'na Çelek Koyma Töreni düzenlenecek. Saat 13.00'de başlayacak tören kapsamında Vali, Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından anıta çelenk konulacak. Ardından ise Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı tarafından Anıt Şeref Defteri imlanacak.

VALİ DAĞLI RESEPSİYON VERECEK
Bayramı günü ise Vali Zülkif Dağlı saat 10.00'da Valilik Yaşayan Atatürk Salonu'nda Tebrikat Töreni düzenleyecek ve mülki amirlerin tebriğini kabul edecek. Ardından ise saat 10.30'da Batıpark İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Stadı Helikopter Pisti alanında gerçekleşecek Bayramı Töreni'nde Vali, Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı halkın bayramını kutlayacak. Şiirlerin okunacağı, halk oyunları ve spor gösterilerinin yapılacağı, askeri bandonun mini konser vereceği etkinlik tören geçişi ile sona erecek. 29 Ekim akşamı ise Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı tarafından Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nde Cumhuriyet Resepsiyonu verilecek.

 


Zülkif Dağlı29 EkimCumhuriyet Bayramı