Geri

Batu Kaplan'dan önemli açıklamalar

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, "Gerekli bölgelere transferler devam edecek. Daha transferi kapatmadık. Bugün bir transfer açıklayacağız. Geriye kalan santrafor, 10 numara ve sağ bek mevkilere çalışmalarımız sürüyor. Her şey yolunda" dedi.


12:29:16 | 2022-06-30


Haberi Sesli Dinle

Futbol Gelişim Direktörümüz Batu Kaplan, Kayseri kampını değerlendirdi.
Kampın iyi geçtiğini belirten Futbol Gelişim Direktörümüz Batu Kaplan, “Şu andaki kamp ortamımız aile ortamı gibi. Her şey yolunda. Oyuncularımız büyük bir özgüven ve özveri ile çalışıyorlar. Bugün çift idman olacak. Dün tek idman vardı. Oyuncularımızın hem dinlenmesini hem de gerekli yüklemeleri alınmasında gayet iyi ilerliyoruz. Şu ana kadar da oyunculardan bir sorun yaşamadık. Son 3 gündür Kayseri’de yağmur ve soğuk hava vardı ama şu anda gayet iyi. Genel anlamda da Kayseri kampının iyi geçtiğini söyleyebilirim” dedi.

TRANSFERİ KAPATMADIK
Transferler hakkında da bilgi veren Batu Kaplan, “Gerekli bölgelere transferler devam edecek. Daha transferi kapatmadık. Bugün bir transfer açıklayacağız. Geriye kalan santrafor, 10 numara ve sağ bek mevkilere çalışmalarımız sürüyor. 10 numara mevkiine ve santrafor olmak üzere 2 yabancı oyuncu daha alacağız. Bunları da tamamladıktan sonra yüzde 100 bir şekilde Bolu’daki kampa gitmek istiyoruz” diye konuştu.

SAMSUNSPOR ÇOK BÜYÜK CAMİA
Kulübümüzün 57’nci yılını kutlayan Batu Kaplan, “Samsunspor’a gönül vermiş taraftarlarımızın ve Samsunluların 57’nci yılını kutluyorum. Nice başarılı seneler olsun inşallah. Samsunspor çok büyük bir camia. Armasında Mustafa Kemal Atatürk olduğu için ayrı bir sorumluluğu ve insanlar tarafından sempatisi var. Tişört veya Samsunspor polosuyla otururken aynada baktığım zaman armayı göğsümüzde gördüğümde iyi ki de bu camiaya gelmişim diyorum. Çünkü Mustafa Kemal’i armasında taşıyan bir kulübün parçası olmak çok gurur verici bir şey. Samsun çok önemli bir şehir. Milli mücadelenin başladığı şehir. Bunun tek bir kulübü var o da Samsunspor. İnşallah 500’üncü yılını da kutlar. Bugün akşamki antrenmanda da bir pasta keseciğiz. Taraftarımız da inşallah geçen seneki görüntüleri tekrardan gösterir” şeklinde konuştu.


samsunsportransferkayserierciyeskampfutbolsamsunspor