Geri

Batu Kaplan'dan mutlu edecek açıklama

Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Batu Kaplan, flaş açıklamalarda bulundu. Kaplan, "Taraftarımızı memnun edecek bir çilek tarzı transferimiz olabilir" dedi.

09:43:18 | 2022-06-29


Haberi Sesli Dinle

SBB TV ekranlarında Salim Yıldız'ın hazırlayıp sunduğun '55. Dakika' programına katılan Futbol Direktörü Batu Kaplan ise flaş açıklamalarda bulundu.

Samsunspor'un Erciyes kampını en iyi şekilde geçirdiğini söyleyen Kaplan, "Erciyes'te her şey yolunda. Hocamız Bayram Bektaş nezdinde güç ve kondisyon çalışmalarımız sürüyor. Biz de takımımızın yanındayız ve süreci takip ediyoruz" diye konuştu.

TARAFTARIMIZ MUTLU OLACAK
Merak edilen transfer konusunda soruları cevaplayan Batu Kaplan, "3 bölgeye daha takviye yapmayı planlıyoruz. Taraftarımızı mutlu edecek bir çilek transferi yapacağız. Kesinlikle 10 numara, forvet ve kaleci alacağız. Sağ bek transferi için görüşmelerimiz sürüyor ama acele etmiyoruz" dedi.

NOKTAYI KOYDUK
Ahmet Yazar konusuna değinen Kaplan, "Biz Amet Yazar ile anlaştık diye bir açıklama yapmadık. Kendisi ile yaptığımız görüşmede bize pürüz çıkabilir denildi, biz de hiç bir kulüple karşı karşıya gelmek istemediğimizi kendisine iletmiştik. Federasyon nezdinde eğer bize bonservisi eline alıp pürüzsüz bir şekilde gelmiş olsaydı kendisini transfer edebilirdik" ifadelerini kullandı.

3 İSİM KİRALIK GÖNDERİLECEK
Batu Kaplan, "Bah, Yameogo ve Eraldo Çinari’yi kiralık olarak farklı takımlara göndereceğiz. Bu isimler arasında Çinari’nin kiralık mı yoksa bonservis ile gideceği bir kaç gün içerisinde netlik kazanacak. Diomande’nin durumu ise hocamızın Kayseri kampı sonrası bizlere sunacağı raporun ardından belli olacak" dedi.


SAMSUNSPORBATU KAPLANAHMET YAZARTRANSFERBAHYAMEYAGOERALD ÇİNARİ