Geri

Başkan Yıldırım: Samsunspor'un yıldızı parlıyor

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, Skorer’e konuştu. Birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulunan Yıldırım, genç oyunculara övgüler yağdırdı.

13:56:55 | 2021-12-07


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, Skorer’e konuştu. Birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulunan Yıldırım, genç oyunculara övgüler yağdırdı.

Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, kritik Ankaragücü maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Ağır geçirdiği covid-19 sürecinden transfer ve altyapı çalışmalarına kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulunan Yıldırım, genç oyunculara övgüler yağdırdı.

GELECEĞİ HAZIRLIYORUZ
Akademi çalışmalarına değinen Başkan Yıldırım, "Akademi için bir menajerlik şirketi kuruyorum, kulübün altında. Bu oyuncuların menajerliği bizim kurduğumuz sistemimizde olacak. Buradan gelen parayı akademideki çocuklar için harcayacağız. Bu çocuklar yurtdışına gidecekmiş gibi hazırlık yapıyoruz. Yabancı dil eğitimi ile ilgili anlaşmalar yaptık. İngilizce, psikoloji eğitimleri olacak. Özel diyetisyenleri var. Genk ile bir anlaşma yaptık 2 sene evvel" dedi.

GENÇLERE ÖVGÜ
Onların sistemine transfer edip prova yaptığımızda bu gençler çok daha verimli olacak. İnanıyorum Samsunspor’da akademiden yetişmiş olan oyuncular yurtdışına gitme ihtimalleri çok yüksek olacak, buradan tüm Türkiye’ye sesleniyorum. A takımda 4 haftadır banko oynayan Yunus Emre var. Scoutlar onu izlemeye başladı duyuyorum.

OZAN KABAK'TAN DAHA İYİ OLACAK
Yıldırım, "Polat Yaldır, Ozan Kabak’tan daha iyi olabilir bu kadar açık söylüyorum. Çağlar Söyüncü gibi yurtdışına gidebilir. Polat’ta inanılmaz bir güç var mesela. Bugün Süper Lig’den 2 tane takım istiyor onu açık açık söylediler. Yurtdışından Dinamo Zagreb ilgileniyor dendi. İleride daha bir sürü çıkar. Samsunspor akademi söz konusu olduğunda çok heyecanlanıyorum. Biz meyvelerimizi alacağız, bugünler yaklaştı. 3 sene sonra bu takımın yarısı Samsunspor akademiden yetişmiş oyuncularla kurulu olacak. Türk futbolunda biz bir devrim yapacağız" açıklamasını yaptı.

 


Yüksel YıldırımSamsunsporpolat yaldırozan kabakçağlar söğüncüyunus emre çift