Geri

Başkan Yıldırım'dan Selin'e söz

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Bandırmaspor mağlubiyeti sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Selin'e söz verdi: Artık sadece sevinçten ağlayacak

12:03:21 | 2022-04-04


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor'un geçtiğimiz Cumartesi akşamı evinde Bandırmaspor'a mağlup olmasının ardından gözyaşlarına hakim olamayan minik taraftar Selin'in üzülmesine Başkan Yüksel Yıldırım kayıtsız kalmadı. Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Başdanışman ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'ın organizesinde Selin ile görüntülü konuştu.

SEVİNÇTEN AĞLAYACAK
Başkan Yıldırım ile Selin'in görüntülü konuşmasını sosyal medya hesabından duyuran Başdanışman ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, Selin'e söz verdiklerini ve artık sevinçten ağlayacağını söyledi.

SELİN'E SÖZ VERDİK
Batu Kaplan, "Selin kardeşimize ve ailesine ulaştık, Yüksel Yıldırım başkanımız ile iki yakın arkadaş gibi konuştular, dertleştiler. Biz Selin’e söz verdik, Samsunspor’u hak ettiği yere taşıyacağız, o da sadece sevinçten ağlayacak. Bütün çocuklarımızın yüzü hep gülsün İnşallah" ifadelerini kullandı.


samsunsporbandırmasporfutboltffspor tototaraftaryüksel yıldırımbatu kaplan