Geri

Başkan Yıldırım'dan hakem tepkisi

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, dün akşam deplasmanda oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hakemine tepki gösterdi. Öte yandan, ev sahibi ekibin Başkanının ve yöneticilerin Samsunspor soyunma odasını basma girişimleri olduğu iddia edilen görüntüleri de ortaya çıktı.


12:55:59 | 2022-08-28


Haberi Sesli Dinle

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Yılport Samsunspor maçının hakemi Emre Kargın, maç boyunca verdiği hataları kararlarla tepki çekerken, Başkan Yüksel Yıldırım da, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepkisini ortaya koydu. Başkan Yıldırım, maçın hakemine tepki gösterdiği paylaşımında, gerekli uyarıları ilgili yerlere yaptıklarını da belirtti.

HAKAMLERİ DE YENECEKSİN
Başkan Yıldırım paylaşımında, "Türkiye'de şampiyon olmak istiyorsan hakemleri de yeneceksin! Dün biz bunu yapamadık... Artık hazır kredilerimizi ligin başında yemeye başladık. Buna yönetim olarak asla daha izin verme gibi bir durumumuz kalmadı. Gerekli uyarıları dün gece gerekli kişilere yaptık..." ifadelerini kullandı.

SOYUNMA ODASINI BASMAYA ÇALIŞTILAR
Öte yandan, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Yılport Samsunspor maçının devre arasında ev sahibi ekibin başkanı Ahmet Dal ve bazı yöneticilerin Samsunspor soyunmasına girmeye çalıştığı da iddia edildi.

HAKEME TEPKİ
Bu arada, zorlu mücadelede Erzurumspor lehine verilen penaltı pozisyonunun penaltı olmadığı yoorumları yapılırken, tüm Türkiye'den hakem Emre kargın'a hatalı yönetimi nedeniyle tepki geldi.


samsunsporerzurumsporyüksel yıldırımemre kargınhakem